Njegovi incidenti poslužili su kao inspiracija za pjesmu o kanibalizmu?!

Jerry Shaw i Rachel Holloman su dva stranca koje spoji tajanstveni telefonski poziv žene koju nikad nisu upoznali. Prijeteći njihovim životima i obitelji, ona tjera Jerrya i Rachel u niz opasnih situacija koristeći svakodnevnu tehnologiju kako bi pratila i kontrolirala svaki njihov pokret. Kako situacija postaje sve gora, ova dva obična čovjeka postaju dva najtraženija bjegunca u državi koja sada moraju surađivati kako bi otkrili što se uistinu događa. Boreći se za svoje živote, postaju pijuni nepoznatog neprijatelja koji, kako se čini, ima neograničenu moć da manipulira svime što oni čine.

Glavni glumac filma je 32-godišnji Shia LaBeouf. Karijeru je počeo kao dječja zvijezda popularnog TV programa Disney Channel, što mu je otvorilo put za nastup na filmu.



LeBeouf je najpoznatiji po ulogama u filmovima Indiana Jones i kraljevstvo kristalne lubanje, Oko sokolovo, Ubojstvo Jesseja Jamesa od kukavice Roberta Forda, Charliejevi anđeli 2: Punom brzinom te Transformeri, Transformeri: Osveta poraženih i Transformeri: Tamna strana Mjeseca.

Glumac je postao poznat po svojim čestim i, reklo bi se, čudnim istupima. Nerijetko ga spominju kao glumca neobične naravi i ekstravagantnog karaktera. U nastavku donosimo šest činjenica o ovom glumcu koje bi vas mogle iznenaditi:

1. Njegovo odrastanje nije bilo lako. Otac mu je bio ovisnik o heroinu, a njegova majka zarađivala je za život prodavajući kruh na ulici.

2. Shia je odmalena bio prilično samostalna osoba. Kad mu je bilo dvanaest godina, našao je oglas za dječje glumce i sam otišao na audiciju i dobio svoju prvu ulogu – u reklami za Oreo kekse.



3. Prije nekoliko godina, internetom se proširila snimka na kojoj susreće Selenu Gomez. Tijekom njihovog prvog upoznavanja, Selena je bila iznimno sramežljiva. Nekoliko puta prije susreta naglasila je kako je on njen tip idealnog muškarca. Pogledajte snimku:





4. Nosio je papirnatu vrećicu na glavi prilikom jednog odlaska na crveni tepih netom prije premijere filma Nymphomaniac. Na vrećici je pisalo: 'Nisam više slavan.'

5. Ove iste riječi, Shia je svakodnevno dijelio na svom Twitter profilu čak godinu dana zaredom.

6. Njegovi čudni istupi poslužili su kao inspiracija za pjesmu 'Shia LaBeof'. Pjesma producenata Grega Nicoletta i Gregoryja Jenkinsa govori o kanibalu imena Shia LaBeof koji hara mračnom šumom. Pjesma je postala hit na platformi SoundCloud te je čak za nju snimljen i spot u kojem je i sam glumac sudjelovao.



Za film 'Oko sokolovo' glumci su imali pripremne razgovore s američkim FBI-jem. Shia nije vjerovao kako FBI zaista zna sve, no, bio je razuvjeren kad mu je jedan od agenata pustio njegov telefonski razgovor koji je imao čak nekoliko godina prije. 

Film 'Oko sokolovo' ne propustite pogledati u nedjelju u večernjem terminu na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju