Saznajte na koji je način pjevačica promovirala film i svoju ulogu u njemu

Rođaci Bo (Seann William Scott), Luke (Johnny Knoxville) i Daisy Duke (Jessica Simpson) rade u ilegalnoj pecari za ujaka Jesseja (Willie Nelson) u izmišljenom okrugu Hazzardu u Georgiji. Njihovo je osnovno prijevozno sredstvo narančasti Dodge Charger iz 1969., koji dečki od milja zovu General Lee.

Uza sve svakodnevne probleme, obitelj muči i korumpirani čelnik okruga Jeffersona Davis Hogg, poznatiji kao "Šef Hogg" (Burt Reynolds), i njegovo potrčkalo šerif Rosco P. Coltrane (M.C. Gainey).

Nakon što Rosco uništi Generala Leeja tijekom Boova pokušaja da ostvari petu uzastopnu pobjedu na lokalnom reliju, Billy Prickett (James Roday), poznati vozač auto utrka, dolazi u Hazzard kako bi sudjelovao u reliju.

"Majstori opasnosti" film je iz 2005. snimljen prema istoimenoj seriji, a osvojio je i nagradu People's Choice u kategoriji najbolje filmske pjesme. Za glavne uloge u obzir su dolazili glumci Paul Walker i Ashton Kutcher.

Mnogi su skokovi i automobilska nadmetanja snimljeni na poljoprivrednoj istraživačkoj postaji Sveučilišta u Louisiani. Stanica je bila u zakupu Warner Brothersa izvan akademske godine.

 

Ovo je debitantski film Jessice Simpson koja je za ulogu Daisy Duke pobijedila konkurenciju koju su činile Britney Spears, Mandy Moore i Jessica Biel.

Kako bi promovirala film i svoju ulogu u njemu, Jessica Simpson asistirala je mađioničaru Hansu Kloku u jednom talk showu. On ju je pred očima publike "prerezao" napola u izvedbi iluzije zvane "Jednostavno nemoguće".

Jessica Simpson američka je pjevačica, glumica i modna dizajnerica. Za ovaj film snimila je singl These Boots Are Made for Walkin' i tako spojila svoje dvije ljubavi – pjevanje i glumu.

Film "Majstori opasnosti" ne propustite pogledati ove subote u večernjem terminu na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju