Završite svaki tjedan u travnju na najdinamičniji, najatraktivniji, najzabavniji, najuzbudljiviji i najbolji način – uz filmove na Doma TV-u!

Ovoga travnja Doma TV gledateljima donosi brojne filmske poslastice. Vrhunski filmski naslovi dočekat će nas tijekom cijelog travnja, a pogotovo nedjeljom kada je filmska zabava na Doma TV-u zagarantirana. Od krimića sa zvjezdanom glumačkom ekipom kao što je 'Gangsterski odred', do avantura legendarnog Indiane Jonesa, svaki gledatelj moći će pronaći nešto za sebe i zabaviti se uz najbolji filmski program Doma TV-a.


Gledatelji će tako imati priliku provesti prvu nedjeljnu večer u mjesecu travnju uz napeti triler redatelja Ridleyja Scotta, 'Tijelo od laži', te pogledati novopečenog oskarovca Leonarda DiCaprija u ulozi CIA-ina agenta u potjeri za opasnim teroristom u Jordanu. Doma TV uskoro donosi i uzbudljivu televizijsku premijeru, kriminalistički film 'Gangsterski odred' sa zvjezdanom glumačkom postavom koja uključuje Seana Penna, Ryana Goslinga, Emmu Stone i Nicka Noltea, a koja će gledateljima dočarati Los Angeles krajem 1940-ih, kada je gangstersko podzemlje vladalo gradom.

Jedna travanjska nedjelja bit će rezervirana i za urnebesnu akcijsku komediju s Idrisom Elbom i Zoe Saldanom u glavnim ulogama – 'Luzeri', za što je naočiti Elba 2010. godine nagrađen kao najbolji glumac na dodjelama nagrada BET. Gledatelji će imati priliku ispratiti nedjelju smijehom uz još jednu urnebesnu komediju – 'Majstori opasnosti' - koja prikazuje avanture uvijek otkačenih Seanna Williama Scotta i Johnnyja Knoxvillea, a pridružit će im se i prelijepa pjevačica i glumica Jessica Simpson.

 


Uz navedene filmske uspješnice, gledatelji će imati priliku pogledati i uzbudljive avanture najpoznatijeg arheologa s filmskog platna, Indiane Jonesa! Tako će Doma TV tri nedjelje u travnju gledatelje svih uzrasta razveseliti filmovima iz legendarnog Spielbergova filmskog serijala, i to Oscarom nagrađenim klasikom 'Indiana Jones i ukleti hram', također Oscarom nagrađenim filmom 'Indiana Jones i posljednji križarski rat', te naposljetku novijim nastavkom iz serijala, 'Indiana Jones i kraljevstvo kristalne lubanje'.  Usto, George Clooney, Brad Pitt i ostatak ekipe donijet će nam uzbudljive filmske minute u hitu 'Oceanovih jedanaest', a dodatnu zabavu za cijelu obitelj osigurat će i simpatični potomak Acea Venture u trećem nastavku popularnog filmskog serijala o najpoznatijem „životinjskom detektivu“

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju