Bivši mađioničar trikovima hvata kriminalce

Iluzija zločina, 1. sezona - 4
,
Iluzija zločina, 1. sezona - 4 Foto: PR
hr_HR

Doma TV od subote, 20. lipnja donosi uzbudljivu kriminalističku dramsku seriju 'Iluzija zločina' u kojoj se bivši mađioničar pridružuje FBI timu te svojim trikovima i nevjerojatnim vještinama pomaže u hvatanju neuhvatljivih kriminalaca.

'Iluzija Zločina' uzbudljiva je kriminalistička dramska serija koja povezuje FBI-evu kontrašpijunažu s neshvaćenim svijetom magije i obmane. Kad mu karijeru upropasti skandal, mađioničarskoj zvijezdi Cameronu Blacku preostaje samo jedno mjesto gdje može primjenjivati svoje vještine obmane, utjecaja i iluzije: FBI. Rabeći trikove koje zna i izmišljajući nove, pomaže Vladi uhvatiti najneuhvatljivije kriminalce na svijetu i pritom izvodi najveće iluzije svoje karijere.

(Foto: PR)

Zajedno sa svojim zakulisnim timom za iluzije, koji čine producentica Dina, ekscentrični inženjer Gunter i ulični mađioničar Jordan Kwon, iznimno šarmantni Black udružit će se s agentima FBI-a Kay Daniels, Mikeom Alvarezom i Janet Deakins i postati prvi svjetski iluzionist konzultant, a pomažući Vladi riješiti zločine koji prkose objašnjenju uhvatit će zločince i špijune rabeći bezvremensku umjetnost magije, obmane i iluzije.

Uzbudljive i napete zaplete u kriminalističkoj seriji 'Iluzija zločina' ne propustite pratiti subotom na Doma TV-u!

 Tagovi