Doma TV donosi drugu sezonu dokumentarne serije 'Čovjek protiv divljine' o poznatom, neustrašivom avanturistu Bearu Gryllsu

Kao bivši pripadnik britanske mornarice, Grylls demonstrira svoje bogato iskustvo u tehnikama preživljavanja, ali i veliko znanje o najzabačenijim krajevima svijeta, a sve to na zanimljiv i atraktivan način.



Neustrašivi avanturist Bear Grylls vraća se u drugoj, uzbudljivoj sezoni dokumentarne serije 'Čovjek protiv divljine'. Od jezivih čegrtuša na Camino Realu u Panami do vađenja utrobe mrtve deve kako bi pronašao hranu i zaklon u Sahari, od suočavanja s najvećim strahovima dok se probija iz raspuklina iz Patagonije do preživljavanja ekstremne hladnoće u Sibiru,Bear je rudnik informacija o preživljavanju.



Bear će biti prisiljen okusiti i poveću količinu mnogima odbojne hrane te „gricnuti“ sve od škorpiona do zmije, ličinki, buba, korijenja i različitih izdanaka na koje će naići na putu prema sigurnosti. Svoje preživljavačke vještine dodatno će usavršiti susretima s domorodačkim stručnjacima od naroda Emberá u Panami do Berbera u Sahari, plemenskih ljudi koji posjeduju enciklopedijsko znanje o tome što je potrebno za preživljavanje u takvim okrutnim i nesmiljenim okolišima. Dok se baca padobranom u džunglu, skače s helikoptera iznad pješčane dine, spušta se niz litice, penje, pliva, splavari i leti zmajem, očekujte oktanske pustolovine i zastrašujuće momente dok se bude borio protiv ekstrema kišne šume, snijega i ledenih polja, tundre, stepa i mangrovih stabala!

Hoće li Bear u svakoj epizodi uspješno ispuniti svoj zadatak i doći do helikoptera koji će ga vratiti u civilizaciju? Ne propustite pogledati u drugoj sezoni dinamične dokumentarne serije 'Čovjek protiv divljine'!

Drugu sezonu uzbudljive dokumentarne serije 'Čovjek protiv divljine' pratite  na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju