Ne propustite napetu kriminalističku seriju 'Stalker' na Doma TV-u!

Doma TV donosi napetu kriminalističku seriju 'Stalker' s Maggie Q i dobitnikom Zlatnoga globusa Dylanom McDermottom u glavnim ulogama. Radi se o psihološkom trileru o losanđeleskim detektivima koji uranjaju u misli uhoda kako bi zaštitili njihove mete od budućih incidenata za Jedinicu za procjenu prijetnja. Serija je 2015. godine nominirana za People's Choice Award u kategoriji omiljene nove dramske serije.

Seriju 'Stalker' predvode glumci Maggie Q ('Nikita') i dobitnik Zlatnoga globusa Dylan McDermott ('Američka horor priča') u psihološkom trileru o detektivima koji istražuju vrebalačke incidente – uključujući voajerizam i cyber-uznemiravanje – za Jedinicu za procjenu prijetnja losanđeleske policije. Detektiv Jack Larsen (McDermott) nedavno je prebačen u Jedinicu iz njujorškoga Odjela za ubojstva, a zbog svoga se samopouzdanja, snažnoga karaktera i upitnoga ponašanja već znao naći u nevoljama. Međutim, njegovo bi se pretjerano samopouzdano, na trenutke arogantno ponašanje moglo pokazati korisnim na novom radnome mjestu.

 

Njegova šefica, poručnica Beth Davis (Maggie Q), jaka je, fokusirana i stručna u svom području, a vodi je njezino traumatično iskustvo žrtve. S ostatkom svoga tima, mladim, ali gorljivim detektivom Benom Caldwellom (Victor Rasuk) i pametnom i snalažljivom detektivkom Janice Lawrence (Mariana Klaveno), Larsen i Davis procjenjuju razinu prijetnja slučajeva i reagiraju prije nego što se vrebanje i zastrašivanje otmu kontroli, istovremeno pokušavajući držati privatne opsesije pod kontrolom.

Napetu kriminalističku seriju "Stalker" pratite od ponedjeljka do petka na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju