Kiša na izborni dan, izlaznost, važnost lokalnih izbora, smjena župana i nova lica samo su dio onoga što analiziramo nakon neizvjesne i napete nedjeljne izborne noći.

Što nas tek čeka u drugome krugu pogledajte u Informeru.

Iako je pandemijska situacija iz dana u dan sve bolja, teško je računati na uspješnu turističku sezonu, naročito uz kvalitetne sezonske radnike. Provjerili smo kakva je ponuda poslova u sezoni, ali i imaju li Hrvati želju za ovakvom vrstom zaposlenja.

Nezadovoljni situacijom, povremeni prijevoznici putnika, više od godinu dana ne dobivaju konkretnu pomoć Vlade, u rješavanju njihovih problema s leasing kućama. Gubici su veći od 90 posto, turista nema, a malo-pomalo oduzima im se sredstvo nužno za rad – autobus.

Pri pokretanju svakog poslovanja važno je odabrati banku koja pruža sve ono što Vam je potrebno. Toga su svjesni i u Sberbank, te neprestano nadograđuju svoju ponudu proizvoda i usluga, otvarajući nove kanale i ugovarajući nova poslovna partnerstva, za što uspješniji poslovni odnos sa svojim klijentima

Adriana Pavelić produkt dizajnerica je i ima samo 30 godina. Međutim, već ima svoj brend, priprema srednjoškolce na upis arhitekture, bavi se slikarstvom, osmislila je dječju didaktičku igru i odlično se snalazi s korona izazovima. Više nego dovoljno da je ekipa Informera ugosti u rubrici Moj novac.

Ove godine, zbog pandemije nismo bili u mogućnosti posjećivati kina i koncerte, pa smo svoje najdraže filmove gledali doma. Digitalni glazbeni i filmski servisi omogućili su da sav sadržaj gledamo iz udobnosti svog kreveta,  što je dovelo do smanjenja klasične piratizacije.