Donosimo vam sve što niste znali o šokantnom procesu tetoviranja kroz koji prolazi glumica Jaimie Alexander za potrebe serije 'Šifra zločina'.

Na Doma TV-u možete pratiti uzbudljivu američku seriju "Šifra zločina" o potrazi za istinom pod naizgled neobjašnjivim okolnostima. Prelijepa žena (Jaimie Alexander) pronađena je na Times Squareu s izbrisanim pamćenjem i tijelom u potpunosti prekrivenim tajanstvenim tetovažama. Njezinom pojavom razotkriven je golem i zamršen misterij koji smjesta privlači pozornost FBI-a koji počinje pratiti zemljovid iscrtan na njezinu tijelu kako bi se približili istini...

 

Za potrebe snimanja Jaimie Alexander provodi više od 7 sati na nogama kako bi šminkeri 'postavili' sve tetovaže. Kako ne bi uništila rad, glumici nije dozvoljeno ni sjesti na setu. Zbog uloge u seriji' Šifra zločina' njeno je tijelo prekriveno s dvije stotine tetovaža.

 

Velika količina tinte negativno je utjecala na njezin organizam, glumica je umalo izgubila život. 'U prvoj sezoni sam dobila plućnu infekciju. Vjerujem da je tinta za tetoviranje otrovna', izjavila je tada. Jaimie Alexander je zbog toga dobila nekoliko dvojnica, a s njom na setu sada je stalno njen osobni liječnik. Rok trajanja postavljenih tetovaža je 3-4 dana.Svaka epizoda serije 'Šifra zločina' posvećena je jednoj tetovaži i misteriju vezanom uz nju. Jaimie Alexander je izjavila kako obožava lažne tetovaže iz serije i kako bi si napravila takve prave da nije glumica.

Više o cijelom procesu postavljanja tetovaža i pripremama za snimanje možete pogledati u videu:
 

 

Uzbudljivu seriju "Šifra zločina" pratite vikendom u večernjem teriminu na Doma TV-u!