Ovo bi vas moglo iznenaditi...

David Boarez optužen je za seksualno uznemiravanje kolegice s kojom je glumio u seriji 'Kosti', kasnije je on sve to demantirao. Neki mediji pišu da je Boarez toj kolegici nudio zavidnu glumačku karijeru.

 

 Donosimo vam još zanimljivosti koje sigurno niste znali o poznatoj seriji "Kosti". Okrenite fotografije i otkrijte tajne koje krije ekipa ove kriminalističke serije.

 

 

 

U jedanaestoj sezoni Booth radi kao instruktor slobodnjak za FBI, pa si sam organizira vrijeme i može vidjeti djecu kad god poželi, a jednoga jutra odlazi na sat obuke. U međuvremenu, Cam nikako da nađe zamjenu za Brennan kao glavnu forenzičnu antropologinju; Arastoo uskače, a Hodgins i Angela nagovaraju je da ga zaposli na puno vrijeme.

Kad u jednom zapaljenom kombiju pronađu izgorjela tijela, a za jedan od kostura zalijepljen pištolj, pokaže se da pištolj pripada Boothu. Booth je tajanstveno nestao, a struktura kostura odgovara njegovoj. Boothova oružja nema u njegovoj i Brennaninoj kući, a ostavio je i vjenčani prsten. Brennan se vraća u Jeffersonian, čvrsta u odluci da dokaže kako ostatci ne pripadaju Boothu, iako je Arastoo već pronašao uvjerljive dokaze da pripadaju.

Ne propustite napete epizode serije "Kosti" od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Doma TV-u!