Gordon i Bruce udružuju snage protiv zlikovaca!

Četvrta i pretposljednja sezona američke TV serije 'Gotham' utemeljene na likovima „DC Comicsa“ iz franšize o Batmanu prati kako se načelnik Gordon u svojoj karijeri snalazi u strahovito korumpiranom gradu na granici dobra i zla te bilježi nastanak jednog od najpopularnijih superjunaka našega doba. Sezona je inspirirana i sadrži prilagođene elemente stripova „Batman: Godina prva“, „Batman: Duga Noć vještica“ i „Batman: Ničija zemlja“. Ova sezona dobila je pozitivne osvrte kritičara i publike, koji su razvoj likova, scenarij i akcijske sekvence naveli kao vrhunce sezone, a prema nekima je najbolja do sada.

Serija prati načelnika Gordona, jednog od najvećih neprijatelja zločinaca i čovjeka čija je reputacija sinonim za zakon i red. Odrastajući u predgrađu Gothama, James Gordon romantizirao je grad kao glamuroznu i uzbudljivu metropolu u kojoj je njegov pokojni otac služio kao uspješan okružni tužitelj. Hrabar, iskren suočava sa zastrašujućim Pingvinom i ostalim zlikovcima. Ova kriminalistička serija prati Gordonov buran i jedinstven uspon u policijskoj upravi Gothama kojoj je na čelu Sarah Essen. Pritom se sukobljava s detektivima iz odjela za teške zločine Renee Montoyom i Crispusom Allenom, a gledatelji će imati prilike vidjeti i kako se Gordon sprijateljio s mladim Bruceom, nasljednikom bogatstva Wayneovih kojeg odgaja njegov nepomućeni batler Alfred Pennyworth. Zahvaljujući tom doživotnom prijateljstvu, dječak je poslije ostvario svoju sudbinu i postao borac za pravdu.

Napetu kriminalističku seriju "Gotham" ne propustite pratiti od 19. kolovoza na Doma TV-u radnim danom u večernjem terminu!