Jim Carrey pronašao je novi stil života

Nakon čudnih izjava koje je imao u medijima, ovaj holivudski kralj komedije povukao se s filmske scene. Njegovu karijeru obilježili su zanilmljivi medijski nastupi, jedno vrijeme je nosio dugu bradu zbog koje je bio neprepoznatljiv, zatim se potpuno posvetio prirodi i svojim izjava o životu uopće šokirao je javnost.

U jednom talk showu izjavio je da je filmska industrija nastala kako bi obmanjivala narod, da su svi glumci, pa i on, zapravo lutke čiji je zadatak odvlačiti pažnju ljudima od svakodnevnog života. Mnogi teoretičari zavjere govorili su da je Jim Carrey mason kojega su izbacili iz lože i sada otkriva tajne koje ne bi smio. Ovaj holivudski glumac dugo se borio s depresijom, no lijek je pronašao u meditaciji, zdravoj prehrani i jogi. 

 

Izvor: Instagram/jimcarreyhere

Jim Carrey je još 1997. godine u Oprah showu ispričao zanimljivu priču vezanu za njegov uspjeh i karijeru. Naime, rekao je da bi svaki dan radio vizualizacije u kojima ima sve što poželi, novac, slavu i da je na tronu filmske komedije u Hollywoodu. Osim toga, Jim Carrey je priznao kako je manifestirao 10 milijuna dolara, napisao je sebi ček na kojem je stavio spomenutu brojku, naglasio na čeku kako je to zaradio isključivo glumom i datirao taj ček na 3 godine.

Kako Carrey nadalje priča, prije isteka te tri godine, dobio je ponudu za glavnog lika u filmu Glup i gluplji, a zarada je iznosila - 10 milijuna dolara. Možda se čini bajkovito, ali ovaj glumac ne prestaje pričati o temama kao što su: vizualizacija, pozitivan životni stav, život u skladu s prirodom... 

Osim što su Jima Carreyja mediji 'razapinjali' zbog izjava o nadnaravnim sposobnostima čovjeka, prozivali su ga i da je lud, međutim on i dalje ne odustaje od svog životnog stila. Danas živi mirnim životom, nedavno je izdao knjigu Memoirs and Misinformation, knjiga govori o obmanama koje mediji prezentiraju ljudima i o mnogim životnim temama. 

Film "Glup i gluplji 2" gledajte u nedjelju u večernjem terminu na Doma TV-u!