Zločinci u odijelima, 10. - 14. kolovoza

Zločinci u odjelima
,
Zločinci u odjelima Foto: PR
hr_HR

Serija 'Zločinci u odijelima' donosi neočekivano partnerstvo prevaranta i agenta FBI-a koji su se godinama nadmudrivali.

1. sezona, epizoda 6 - 10. kolovoza

Peter traži agenta FBI-a na tajnom zadatku koji pokušava prikupiti informacije o azijskom kriminalcu za kojeg se čini da je nestao. Šalje Neala na tajni zadatak kao rastrošnog igrača Pai Gowa. No usred operacije dolazi do racije te Nealu pomaže jedna hostesa. Kad se nađu nasamo, ona onesposobi Nealovu žicu te otkrije da je zapravo agentica Interpola.

1. sezona, epizoda 7 - 11. kolovoza

Neal Caffrey nema alibi za krađu najvećeg ružičastog dijamanta na svijetu iz sefa jedne modne kuće na Manhattanu. Maskirani čovjek koji mu sliči zamijenio je pravi dijamant sintetičkim s njegovim inicijalima. Peter Burke ne može spriječiti agenta Ureda za profesionalnu odgovornost da strpa Neala u zatvor.

1. sezona, epizoda 8 - 12. kolovoza

Neal i Peter na tajnom zadatku pokušavaju uhvatiti korumpiranu skupinu brokera s Wall Streeta. Ako misija ne uspije, Nealov dogovor s FBI-em mogao bi propasti.

1. sezona, epizoda 9 - 13. kolovoza

Peter Burke prihvaća pomoć Davida Sullivana i drugih žrtava prijevare u kojoj su ljudi prisiljeni uzeti i otplatiti drugu hipoteku zbog pogrešnih ovrha. Neal otkiva da ih je sve potpisala sutkinja Michelle Clark.

1. sezona, epizoda 10 - 14. kolovoza

Kad Juneina unuka Samantha zatreba donora organa, Peter i Neal naiđu na mrežu ilegalnih trgovaca organa. Neal se obraća šefu, dr. Wayneu Powellu, pretvarajući se da je zainteresirani liječnik.

Seriju 'Zločinci u odijelima' gledajte od ponedjeljka do petka na Doma TV-uTagovi