Zdravlje na kvadrat

Zdravlje na kvadrat - 11
,
Zdravlje na kvadrat - 11
hr_HR

PON - PET; NED 04.55

Produkcija: Headline product
Voditeljica emisije: Anja Alavanja Romac


Jedinstvena savjetodavna emisija ''Zdravlje na kvadrat''  donosi brojne teme iz zdravstva, medicine, načina življenja, prehrane, navika i raznih drugih aspekta življenja.

Voditeljica dinamične i zabavne lifestyle emisije je Anja Alavanja Romac koja će gledatelje jednom tjedno voditi kroz niz različitih tema iz područja zdravlja. Emisija nam između ostalog otkriva i kako neke poznate osobe razmišljaju o zdravlju, kakav je njihov životni stil, putuju li puno, da li se fizički iscrpljuju, imaju li kakve tegobe, alergije ili neke druge zdravstvene probleme.

O VODITELJICI:

ANJA ALAVANJA ROMAC

Anja Alavanja Romac voditeljica je već dugi niz godina. Anja kaže kako je već od svoje osnovne škole glumila u reklamama i statirajući u filmovima i serijama, pa joj stoga filmski i televizijski setovi nisu bili novost ni kada je postala dio prvog domaćeg reality showa Story Super Nova u kojem su se tražili voditelji. Odmah potom Anja je započela svoju karijeru kao voditeljica na Novoj TV, na kojoj je radila u nizu projekata (Story Supernova Music Talents, Europsko prvenstvo u Portugalu, Dan iz snova...) Potom odlazi na glazbenu televiziju CMC na kojoj je radila kao urednik i voditelj. Poznata voditeljica je udana i ima dvoje djece; Ivor i Jakov (1,5 i 4 g.) kojima posvećuje svo svoje slobodno vrijeme.

Emisiju 'Zdravlje na kvadrat' pratite od ponedjeljka do petka u jutarnjem terminu te u nedjelju na Doma TV-u! Nove epizode pogledajte u nedjelju u popodnevnom terminu.Tagovi