Zdravlje na kvadrat, 13. listopada

Zdravlje na kvadrat - 11
,
Zdravlje na kvadrat - 11
hr_HR

Jedinstvena savjetodavna emisija ''Zdravlje na kvadrat'' donosi brojne teme iz zdravstva, medicine, načina življenja, prehrane, navika i raznih drugih aspekta življenja.

1. sezona, epizoda 155

Lucija Jakelić, svima poznatija kao Lu, mlada je glazbenica dubokog, baršunastog glasa i vrlo zrelog glazbenog izričaja. Uživo je stalno nasmijana, srdačna i ne skriva odličan smisao za humor! Pogledajte koji je ukusan obrok pripremila u ovotjednoj emisiji!
Današnji način života uglavnom podrazumijeva svakodnevno gledanje u ekrane. Zato je sve češći problem s kojim se ljudi javljaju u oftalmološke ordinacije tzv. suho oko. Koji su simptomi suhog oka i kako ga liječiti ekipa Zdravlja na kvadrat pitala je stručnjake.
Već 40 godina na tržištu postoji vrsta prirodne kozmetike na bazi pčelinjih proizvoda - Apivita. Ekipu emisije zanimalo je po čemu se razlikuje od drugih vrsta kozmetike te što znači to da se vodi načelima prirode, znanosti i umjetnosti.
Jeste li znali da postoji oblik terapije koji u svom djelovanju koristi glazbu? Kao svojevrsna pomoć psihoterapiji, u muzikoterapiji koriste se glazbeni elementi kako bi se pomoglo ljudima. Više o ovoj temi saznajte u emisiji.

Nove epizode emisije 'Zdravlje na kvadrat' ne propustite pratiti nedjeljom na Doma TV-u.Tagovi