Zaboravljeni slučaj, 4. - 8. veljače

zaboravljeni slučaj 4
,
hr_HR

Ustrajna detektivka Lilly Rush nastavlja se baviti neriješenim ubojstvima, otvarajući davno zaboravljene slučajeve.

7. sezona, epizoda 6. - 7. - 4. veljače

Ekipa istražuje ubojstvo džokeja iz 1986. nakon što je njegovo tijelo otkriveno u masovnoj grobnici za konje. Džokej je nestao ubrzo nakon što je izgubio utrku koja mu je trebala biti posljednja prije umirovljenja.


Ekipa otvara slučaj tinejdžerice i buduće reperice iz 1990. g. Slučaj ubijene 14-godišnjakinje težak je problem za ekipu sve dok ne naiđu na njezinu pjesmaricu i u stihovima koje je pisala za svoj rap otkriju mogućeg ubojicu.
 

7. sezona, epizoda 8. - 9. - 5. veljače

Kad Kineskinja donese podatke o smrti sina, ekipa se vraća u 1983. g. i ponovno otvara ubojstvo Jacka Chao-Lua, 17-godišnjeg Amerikanca kineskog podrijetla čija bi smrt mogla imati veze s ubojstvom njegove djevojke Vijetnamke Tam Sung na kojemu je radio Stillman. Ali teško napreduju zbog pristrane zajednice i umirovljenog policajca koji zna više nego što želi reći.


Ekipa istražuje smrt mladića koji je bio istaknuti član školskog debatnog kluba i za kojega se mislilo da se ubio. Ipak, ekipa ponovno otvara taj slučaj kad saznaju da se mladić bojao za svoj život.
 


7. sezona, epizoda 10. - 11. - 6. veljače

Ekipa se vraća na slučaj iz 1980. g. kad je hokejaš ubijen u ledenoj dvorani svoga kluba iste one noći kad je američka ekipa porazila Sovjetski Savez na zimskim olimpijskim igrama. Kad glavnoosumnjičeni dokaže da ima čvrst alibi, a jedini je trag slomljena hokejska palica, ekipa ispituje žrtvine suigrače ne bi li tako otkrila krivca.


Ekipa se vraća u 2005. godinu kad istražuje ubojstvo Mikea Donleyja 28-godišnjeg vojnika koji je ubijen dva dana prije nego što njegovu jedinicu šalju u Irak. Tada istražitelji otkrivaju dokaze da je žrtva možda bio umiješan u pljačku zalagaonice koja se dogodila iste one noći kad je bio ubijen.
 


7. sezona, epizoda 12. - 13. - 7. veljače

Osumnjičenih je mnogo u ubojstvu privatnog istražitelja iz 1974. g. koji je, otkriva ekipa u istrazi, imao mnogo nepovoljnih podataka za svoje posljednje klijente, ali i o njima.


Dok pokušavaju riješiti ubojstvo darovite mlade grafiti-umjetnice, tri detektiva iz Odjela za ubojstva rješavaju i vlastite probleme i nastoje sve zadržati pod kontrolom.
 


7. sezona, epizoda 14. - 15. - 8. veljače

 

Ekipa ponovno istražuje smrt cirkuske artistice Mije Romanov iz 1971. g. kad jedan artist donese dokaze da je djevojka bila mrtva prije nesreće u kojoj je navodno poginula. I Lilly je pod istragom Unutarnje kontrole nakon što je čovjek koji ju je pokušao ubiti nađen mrtav u svom autu pred barom.


Louie, kolega i prijatelj članova ekipe Zaboravljenih slučaja ženi se djevojkom čiji je prvi muž tajanstveno umro prije vjenčanja. Je li to bila slučajnost ili ubojstvo? Je li Louie sljedeći na popisu?
 

Kriminalističku seriju 'Zaboravljeni slučaj' ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka na Doma TV-u!Tagovi