Zaboravljeni slučaj, 11. - 15. veljače

zaboravljeni slučaj 4
,
hr_HR

Ustrajna detektivka Lilly Rush nastavlja se baviti neriješenim ubojstvima, otvarajući davno zaboravljene slučajeve.

7. sezona, epizoda 16. - 11. veljače

Ekipa ponovno otvara slučaj Micka Stroja Malonea, lučkog radnika koji je u slobodno vrijeme hrvao i bio ubijen 1986. g. Sada je otkriven pištolj kojim je bio ustrijeljen. U istrazi saznaju da je hrvačka karijera bila razlog razmirica s njegovim sinom i bivšom ženom. Valens, pak, potajno istražuje trag koji bi ga mogao odvesti do čovjeka koji je opljačkao i silovao njegovu majku.

7. sezona, epizoda 17. - 12. veljače

Detektiv Vera bori se s krivnjom jer je pogrešno optužio oca za palež i ubojstvo i vođen krivnjom počinje se neodgovorno ponašati i pada u depresiju. Hoće li ekipa biti u stanju pomoći svojemu kolegi?


7. sezona, epizoda 18. - 13. veljače

Balistički dokazi povezuju Lillyno ubojstvo koje trenutačno istražuje sa serijskim ubojicom koji je navodno bio neaktivan punih 27 godina. Tada se ekipi priključuje agentica FBI-a koja dobro poznaje Stillmana i traži od ekipe pomoć u pronalaženju ubojice kojega traži već 30-ak godina. Prvi dio dvostruke epizode.


7. sezona, epizoda 19. - 14. veljače

Nakon što su otkrili identitet serijskog ubojice, ekipa surađuje s FBI-em da ga uhite i zaštite buduće mete.


7. sezona, epizoda 20. - 15. veljače

Rush i agent FBI-a Ryan Cavanaugh otkrivaju da privlače jedno drugo dok istražuju ubojstvo vojnika koji je 1969. g. bio u Woodstocku. Vera pomaže svojoj udanoj bivšoj djevojci Megan nakon što joj je iz doma ukraden nakit.

Kriminalističku seriju 'Zaboravljeni slučaj' ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka na Doma TV-u!
 Tagovi