Zaboravljeni slučaj, 10. - 14. prosinca

Zaboravljeni slučaj, 3. sezona - 6
,
hr_HR

Hvaljena američka kriminalistička serija na Doma TV-u!

4. sez., 11. ep. - 10. prosinca

Kad pronađu oružje kojim je počinjeno ubojstvo country-pjevača Trucka Sugara 2000., Lilly odlazi u Tennessee istražiti slučaj, a Scotty nevoljko ide s njom.

4. sez., 12. ep. - 11. prosinca

Nadareni i hvaljeni srednjoškolac James Hoffman koji je trebao ići na neki od vrhunskih koledža nestao je 2005. Sada njegova sestra na internetu pronalazi filmić na kojem dobiva brutalne batine te ga pokazuje Rush i Valensu koji ponovno otvaraju istragu. Oni ubrzo otkrivaju da je James bio član tajnog kluba boraca koji su činila bogata djeca željna uzbuđenja. Nažalost, Jamesa pronalaze mrtvog, ali nije umro od posljedica snimljene tučnjave, pa Rush i tim moraju drugdje pronaći krivca.

4. sez., 13. ep. - 12. prosinca

Tim istražuje slučaj iz 1996., smrt neugodne i bogate žene koja se zbila kad je nestalo struje na obiteljskom okupljanju u domu njezina bivšeg supruga.

4. sez., 14. ep. - 13. prosinca

Tim ponovno otvara slučaj Skilla Jonesa i Madison Reed, dvoje tinejdžera koji su ustrijeljeni u različitim dijelovima grada istog dana 2002. u točno osam sati i tri minute.

4. sez., 15. ep. - 14. prosinca

Kada tijekom renoviranja stare kuće pronađu ostatke bombe, tim ponovno otvara slučaj bračnog para koji je 1981. navodno umro od slučajnog trovanja plinom.

Kriminalističku seriju 'Zaboravljeni slučaj' ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka na Doma TV-u!Tagovi