Winx Club, 2. - 6. rujna

winx 7
,
winx 7
hr_HR

Bloom i njezine prijateljice marljivo uče u školi, druže se na svojim omiljenim mjestima u čarobnom svijetu Magixu te sudjeluju u mnogim uzbudljivim pustolovinama.

5. sezona, epizoda 21 - 22 - 2. rujna

 Tecna odlazi na prvi pravi spoj s Timmyjem. Njih dvoje nađu se u otmjenom restoranu da bi zajedno proveli večer. Ostale Winxice odlaze do Stupa kontrole želeći uništiti pečat i zauvijek spriječiti Tritannusa da aktivira Carevo prijestolje. No uhvati ih divovska jegulja. Samo ih Tecna može spasiti.

Cryos, kralj Zenitha, ne želi se pridružiti savezu drugih kraljevstava u ratu protiv Tritannusa jer to smatra nerazumnom odlukom koja je preopasna za njegov planet. Tecna i Winxice idu do Zenitha pokušavajući uvjeriti kralja da posluša svoje srce. Dok se bori protiv Selkiesa, Tritannus privremeno oslabi Stup kontrole. Kao posljedica, čarobne oluje počnu divljati u svim svjetovima. Na Zenithu oluja izazove kratki spoj kod droida koji počnu posvuda izbacivati svoje laserske zrake. Grad Zenith je u opasnosti. Darcy i Stormy izgube povjerenje u Tritannusa i odluče napustiti Icy…

5. sezona, epizoda 23 - 24 - 3. rujna

 Nakon što je saznao da su Winxice uništile pečat Stupa kontrole, Tritannus odluči naći Politeju, ukrasti joj moć Sirenixa te tako aktivirati Carevo prijestolje. Icy sam krene u potragu za Politejom, ali Darcy i Stormy učine isto. Da bi našli Politeju, moraju otići na strašnu podvodnu planinu poznatu kao Glava morskog psa. I Bloom traži Politeju da bi uklonila prokletstvo koje muči nju i njezinu sestru Daphne…

Winxice su na misiji prema Svijetu otoka da bi pronašle Dah oceana, čarobni kamen koji će im omogućiti da okupe sve Selkiese iz cijele Čarobne Zemlje i stvore nepobjedivu vojsku. U Gardeniji Tritannus baca čaroliju na rafineriju: kisele kiše počnu divljati zaljevom Paradiseom, mjestom neukroćene prirode na kojemu žive dupini. Winxice i vojska Saveza, koju čine trupe Čarobne Zemlje, morat će intervenirati prije nego što bude prekasno…

5. sezona, epizoda 25 - 26 - 4. rujna

 U epskoj borbi Winxice i nepobjediva vojska Selkiesa, koje su okupili Nereus i Tressa, suoče se s Tritannusom, Icy i hordom mutanata. Tijekom bitke Tritannus uhvati Aishu da bi tako upio moć Sirenixa i aktivirao Carevo prijestolje.

Nakon što je aktivirao Carevo prijestolje, Tritannus se više ne može kontrolirati i postane divlja zvijer te poremeti vode u svim svjetovima. Iako je zaljubljen u Icy, Tritannus je napadne. Darcy i Storm uspjet će spasiti Icy, ali bit će prisiljene pobjeći. Dok su Winxice zauzete očajničkim pokušajem da stanovnike Androsa odvedu na sigurno od pobješnjele plime, Bloom i Nereus morat će osloboditi Aishu i Daphne te još jedanput poraziti Tritannusa.

6. sezona, epizoda 1 - 2 - 5. rujna

 Uskoro u Winx Clubu: Daphne se pridružuje Winxicama u školi Alfea gdje postaje učiteljica Povijesti čarolije. U međuvremenu, novi zagonetni učenik sveprisutne uvodi u čarobnu knjigu koja svaku priču pretvara u stvarnost. Izazovi s kojima se suočavaju Winxice bit će legendarni.

Trixice se žele osvetiti Winxicama, ciljajući na novu, tjelesno i fizički opipljivu Daphne, nimfu Domina. Nakon što je uspješno otjerala Zvijer iz dubina iz Domino Palače, Winxice su se podsjetile kako Daphne posjeduje jednaku snagu kao i prije.

6. sezona, epizoda 3 - 4 - 6. rujna

 U Oblak kuli nova i tajanstvena učenica Selina, pokazala je svoje junaštvo čitajući iz knjige koja može oživjeti legende. Impresionirane, Trixice su se uskladile sa Selinom kako bi iskoristile njene moći i jednom i zauvijek porazile Winxice. One u međuvremenu vode bitku protiv trolova iz Gloomywooda , ali nažalost, u jednom trenutku, nestaju svi trolovi i većina Pixica.

Specialisti i Paladini dobili su novo i čarobno oružje za put u školu Lynphea. Dok je tamo, Flora se druži sa svojom malom sestrom Miele, koja je vrlo mudra za svoju dob. U međuvremenu, Trixice i Selina prekidaju okupljanje naredbom da Treanti napadnu školu. Budući da je Legendarijeva čarolija toliko snažna, sve Winxice, osim Bloom, izgubile su svoje moći!

 

Crtanu seriju 'Winx Club' ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka na Doma TV-u.Tagovi