Walker, teksaški rendžer, 23. - 27. listopada

img placeholder
,
hr_HR

Chuck Norris tumači rendžera Cordella Walkera, čovjeka od malo riječi i pregršt dobrih pokreta.

5. sez., 25. ep. - 23. listopada

Alex na Kiminu vjenčanju teško ranjava Karl Storm, zločinac kojeg je prije pet godina smjestila u zatvor.

6. sez., 1. ep. - 24. listopada

Najsretniji dan u Walkerovu životu pretvara se u tragediju kad Alex nastrijeli Storm, čovjek kojeg je smjestila u zatvor prije pet godina. Dok se Alex bori za život u bolnici sa C. D.-jem uz sebe, Walker kreće u lov na čovjeka koji joj je to učinio.

6. sez., 2. ep. - 25. listopada

Iako Carlos nije odobravao udaju svoje mlade nećakinje Carmen za Hectora, Hector se pokazao brižnim suprugom. Kad završi u zatvoru zbog oružane pljačke, Carlos vjeruje u njegovu nevinost i dokazuje to na sudu. No na dan kad Hector treba biti pušten, korumpirani čuvari ubijaju jednog od zatvorenika i svaljuju to na Hectora. Hector bježi, a Walker i Carlos moraju ga naći prije nego što ga se dočepaju čuvari.

6. sez., 3. ep. - 26. listopada

Prije mnogo godina Walker je smjestio Garretta Stonea u zatvor. Sada uvjetno otpušten, Garrett želi osvetu. Tijekom pljačke banke njegova banda ostaje bez vozača. Trivette trenira vožnju i ubacuje se u organizaciju. Alex otvara centar za pomoć, a Carlos pomaže jednomu mladiću da kaže „ne“ bandama.

6. sez., 4. ep. - 27. listopada

U Dallasu nestaju djeca, a na mjestu događaja uvijek pronalaze isti simbol – crveni pentagram. Nakon što nestane učenik iz karate-škole „Grom“, Walker i Trivette kreću u potragu. Pomaže im Cassandra, vlasnica okultne knjižare. Kad Alex postane žrtva kulta, Walker kreće u noć da bi spasio zaručnicu i djecu.

Seriju 'Walker, teksaški rendžer' pratite od ponedjeljka do petka u popodnenvom terminu na Domi TV!Tagovi