Walker, teksaški rendžer, 2. - 6. listopada

img placeholder
,
hr_HR

Chuck Norris tumači rendžera Cordella Walkera, čovjeka od malo riječi i pregršt dobrih pokreta.

5. sez., 10. ep. - 2. listopada
Vlasnik konja James Lee Crown želi pobjeđivati na utrkama da bi mogao povisiti naknadu za parenje, pa bilo to i varanjem. Crown ubija konja i vlasnika koji su ga pobijedili. Odlučuje namjestiti iduću utrku, a meta mu je suparnički konj Rainbow's End, u vlasništvu Walkerova prijatelja.

5. sez., 11. ep. - 3. listopada

Alexina cimerica Alfre puštena je iz zatvora i radi kao građevinarka, no nađe se u opasnosti kad zaprijeti da će razotkriti rizičnu gradnju koju provode predradnik i nekolicina radnika da bi pokrali novac. No prekasno shvaća da oni neće prezati ni pred čim da bi je ušutkali.

5. sez., 12. ep. - 4. listopada

Kada dvoje posvojene siročadi pobjegne iz novog doma pogrešno protumačivši da posvojitelji namjeravaju jednog od njih vratiti u dom, postaju svjedoci ubojstva i Walker im sad mora spašavati život da bi mogli svjedočiti.

5. sez., 13. ep. - 5. listopada

Arheologinja u rezervatu Cherokeeja ubijena je kad je naftna kompanija saznala da se ispod njezine iskopine nalazi nafta. Udvarač kojeg je odbila, Sam Coyote, policajac u rezervatu i Walkerov prijatelj, osumnjičen je za njezino ubojstvo. Walker mora dokazati da je nedužan prije nego što ga izruče FBI-u.

5. sez., 14. ep. - 6. listopada

Odbjegli zatvorenici predvođeni propovjednikom Walshom uzimaju za taoce časne sestre, među kojima je i voditeljica sirotišta u kojem je Walsh proveo djetinjstvo i s kojom ima neriješene račune. Kad saznaje da je jedna od taokinja također odrasla u sirotištu, između njih se razvija prisnost. Walker se ušuljava u crkvu, a voditeljica ima šokantno priznanje koje će promijeniti ishod talačke krize.


Seriju 'Walker, teksaški rendžer' pratite od ponedjeljka do petak u popodnenvom terminu na Domi TV!


 

 Tagovi