Walker, teksaški rendžer, 16. - 20. listopada

img placeholder
,
hr_HR

Chuck Norris tumači rendžera Cordella Walkera, čovjeka od malo riječi i pregršt dobrih pokreta.

 5. sez., 20. ep. - 16. listopada

Daveyjevu majku Susan otima skupina koja želi iskoristiti rezultate istraživanja dječakovih nadnaravnih sposobnosti da bi stvorila rasu genetski superiornih ratnika. Davey se vraća u SAD s učiteljem Rinom da bi pomogao Walkeru da nađe Susan. No da bi je spasio, Walker će se morati suočiti s genetski modificiranim razbijačem.

5. sez., 21. ep. - 17. listopada

Trivetteova bivša djevojka Angel moli Trivettea da joj pomogne pronaći njezina oca. Zatim ga ubija, a Trivettea onesvješćuje. Istraga vodi do jamajčanske narkomafije.

5. sez., 22. ep. - 18. listopada

Roscoe Jones, svećenik koji je zamijenio Trentova oca, nađe se na meti bivšega prijatelja iz vojske koji je sada član rasističke skupine.

5. sez., 23. ep. - 19. listopada

Joeu Lopezu, pljačkašu sefova puštenom na uvjetnu slobodu, prilazi skupina koja treba njegove vještine radi pljačke. Želeći ostati pošten zbog svoje obitelji i sina Tommyja s kojim ima zahlađene odnose, Joe moli Walkera za pomoć i zajedno kuju plan za identifikaciju vođe skupine.

5. sez., 24. ep. - 20. listopada

Kad učiteljicu ubiju jer se suprotstavila vođi bande, Walker odlazi na tajni zadatak kao učitelj da identificira ubojicu i promovira ispravan životni put. No kad Faith, jedna od Walkerovih učenica, pokrene kampanju čišćenja škole od banda, i ona se nađe na meti.

Seriju 'Walker, teksaški rendžer' pratite od ponedjeljka do petka u popodnenvom terminu na Domi TV!Tagovi