.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Vučna služba Miami, 6. sezona

Vučna služba Miami 1. sezona - 23
,
hr_HR

SUB-NED 13.20

Doma TV donosi šestu sezonu reality serije 'Vučna služba Miami', u kojoj nastavljamo pratiti smiješne i nepredvidive događaje u vučnoj službi 'Tremont', obiteljskoj tvrtki koja posluje u veličanstvenom South Beachu u Miamiju.

Novi nastavci donose dramatične događaje koji će uzburkati živote svih zaposlenika vučne službe, pa će se tako svi zajedno morati suočiti sa šokantnim posljedicama neplaniranog razvoja događaja.

O seriji:

Dinamična reality serija 'Vučna služba Miami' prati smiješne i uvijek nepredvidive događaje u vučnoj službi 'Tremont', obiteljskoj tvrtki koja posluje u okružju veličanstvenog i kaotičnog South Beacha u Miamiju. Svake godine u taj se grad slijeva osam milijuna ljudi koji se žele zabaviti, ali u njemu nema ni izdaleka dovoljno parkirališta za tu rijeku turista i posjetitelja. U središtu tvrtke nalaze se vlasnik Robert Ashenoff i njegova djeca Christie i Robbie, dok slikoviti i osebujni vozači Bernice, Jerome, Eddie i Perez patroliraju ulicama u potrazi za pogrešno parkiranim automobilima. Svaki nastavak donosi niz sukoba, razuzdanih interakcija, obiteljskih svađa i nevjerojatnih situacija, pa nakon niza sezona tijekom kojih su gledatelji imali priliku pratiti događanja u osunčanom South Beachu, jedno je sigurno: nikada nije dosadno u vučnoj službi 'Tremont'.


U šestoj sezoni reality serije, Bernice će se raspitivati o ponudi za kupnju tvrtke, koja će uskoro dobiti i novu zaposlenicu. Eddie će se u 'Tremont' vratiti pod novim uvjetima, a Krosgrovea čekaju nevolje kad mu ukradu automobil, nakon čega će nepromišljeno pristati jednu drastičnu životnu promjenu. Christie će otkriti tajnu Perezova posla sa strane, a Bernice saznaje tko je njezin tajni obožavatelj. Dok se u osobnim životima zaposlenika događaju brojne promjene, dramatični razvoj događaja neće zaobići ni tvrtku 'Tremont', koja se raspada nakon što tvrtka ne prođe inspekciju! Hoće li ova obiteljska vučna služba ipak prevladati ovu golemu zapreku?

Šestu sezonu reality serije 'Vučna služba Miami' gledajte na Doma TV-u!Tagovi