.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Vučna služba Miami, 4. sezona

Vučna služba Miami 1. sezona - 21
,
hr_HR

SUB - NED 13.35

(South Beach Tow), SAD, 2013., reality serija
Četvrta sezona, 13 epizoda


Tvorci reality serije: Jennifer Lopez, Simon Fields

Doma TV donosi četvrtu sezonu reality serije 'Vučna služba Miami', u kojoj će gledatelji imati priliku pogledati nove privatne i profesionalne zavrzlame unutar obiteljske tvrtke 'Tremont'. Nove tajne izaći će na vidjelo, a veliki skandal potrest će zaposlenike vučne službe, što će naposljetku dovesti do odabira novoga šefa 'Tremonta'.


O seriji:

Reality serija 'Vučna služba Miami' gledateljima donosi zanimljivu svakodnevnicu obiteljske tvrtke, vučne službe 'Tremont', koja posluje u South Beachu u Miamiju, prelijepom središtu za danonoćne zabave. Njihovi su dani, osim zapljenom vozila, ispunjeni i neprestanim i nerijetko urnebesnim sukobima s gnjevnim vlasnicima vozila, ali i zavrzlamama u privatnim životima. Za zaposlenike 'Tremonta' nikad nema odmora, posebice jer su svakodnevno izloženi pritiscima konkurentnih tvrtki koje ih nastoje „maknuti s puta“.

Na početku četvrte sezone, Christie se približava majčinstvu, a ubrzo će donijeti i neočekivanu odluku u vezi sa svojom budućnosti u tvrtki. Robert također razmišlja o odluci koja bi mogla uvelike utjecati na njegovu tvrtku i obitelj. Novi zaposlenik 'Tremonta' slučajno će se naći u nezavidnoj situaciji nakon što sazna zapanjujuću tajnu o Bernice, koja se pak marljivo priprema za polaganje ispita za stjecanje dozvole za vozača vučne službe. Jeromea će naizgled napustiti sreća koja ga je dosad pratila u ljubavi, a zaposlenike tvrtke i članove obitelji Tremont pogodit će veliki skandal koji će dovesti do novih sukoba i borbi oko vodstva vučne službe!


 

Reality seriju 'Vučna služba Miami' pratite vikendom na Domi TV!Tagovi