.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Vučna služba Miami, 21. - 22. listopada

Vučna služba Miami 1. sezona - 22
,
hr_HR

'Vučna služba Miami' je reality serija koja prati „Tremont Towing“, obiteljsku tvrtku smještenu u prelijepom i raskošnom okruženju Miami South Beacha.

3. sez., 13. ep - 21. listopada

Vrijeme je odluke za Tremont. Robert Senior još se nije pojavio, a Robbie nema novac za otplatu Larryjeva zajma. Tremontovo odlagalište preplavile su zmije, a žena koja uhodi Jeromea za kraj će pokušati izvesti još jedan očajnički potez.

4. sez., 1. ep - 21. listopada

Christie se približava majčinstvu, a Robert razmišlja o odluci koja bi mogla uvelike utjecati na njegovu tvrtku i obitelj. U međuvremenu, zapljena ambicioznog frizera u Berniceinu slučaju rezultirat će iznenadnom prilikom za zaradu.4. sez., 2. ep - 22. listopada

Obitelj Ashenoff okuplja se u bolnici kako bi proslavila prinovu, a Christie donosi neočekivanu odluku u vezi sa svojom budućnosti u tvrtki. U međuvremenu, nova otpremnica gubi živce dok u uredu situacija izmiče kontroli, a pojavljuje se i stari suparnik koji bi Tremontu mogao stvoriti goleme probleme.

4. sez., 3. ep - 22. listopada

Nakon što sazna zapanjujuću tajnu o Bernice, novi zaposlenik Dave Kosgrove slučajno će se naći u nezavidnoj situaciji na parkiralištu vučne službe i ostaviti ured otpremnika bez nadzora. Osim toga, Bernice će protiv svoje volje postati dadilja.

Seriju 'Vučna služba Miami' ne propustite pratiti u subotu u jutarnjem terminu na Domi TV.Tagovi