Ubojstvo prvog stupnja, 9. - 13. rujna

Ubojstvo drugog stupnja, 2. sezona
,
Ubojstvo drugog stupnja, 2. sezona
hr_HR

Detektivi iz odjela za ubojstva Terry English i Hildy Mulligan istražuju niz ubojstava koja bi mogla podijeliti cijeli grad i potresti najviše policijske redove.

2. sezona, epizoda 1 - 9. rujna

 U premijernoj epizodi druge sezone English i Mulligan brzo se nađu usred brutalnog napada kada dvoje učenika zapuca na školski autobus usred grada. Policija San Francisca mora djelovati brzo da bi zaustavila jedan od najkobnijih napada u skorijoj povijesti – pri čemu je jedan napadač ulovljen dok drugi pobjegne.

2. sezona, epizoda 2 - 10. rujna

 Napetosti rastu kad se lov na nestalog pucača pokaže težim nego što je bilo očekivano. Terry je promaknut u privremenog poručnika, ali ubrzo otkrije da promaknuće sa sobom nosi zamorne dužnosti koje nije očekivao.

2. sezona, epizoda 3 - 11. rujna

 Dok se grad oporavlja od tragičnog napada na bus, novoimenovani okružni tužilac Mario Siletti žrtvama obećava pravdu. Terry dobiva novi dokaz o nedavnoj smrti policajca, zbog kojeg povjeruje da je riječ o prljavoj igri. U međuvremenu truplo Kineza, mladog člana bande, nađeno u urbanom uzgajalištu marihuane odvede Hildy u opasan svijet droge i politike banda.

2. sezona, epizoda 4 - 12. rujna

 Raphaelle "Raffi" Veracruz boji se da će Hildyna istraga ubojstva u uzgajalištu marihuane negativno utjecati na njezin slučaj. Tim branitelja Dustina Makera unajmi pomoć slavne odvjetnice Jamie Nelson. Kad novi dokazi upute na to da je ubijen inspektor, Terry se boji da je to povezano s nekim iz sjedišta policijske uprave.

2. sezona, epizoda 5 - 13. rujna

 Terry i Hildy pod sve su većim pritiskom da otkriju tko stoji iza ubojstava policajaca. Jamie nastupa silovito neočekivanim potezom u Dustinovoj obrani. Edgar Navarro susreće se s bratom koji je nedavno pušten iz zatvora. U međuvremenu Raffi primi anonimnu dojavu koja bi mogla biti povezana s njezinim slučajem protiv Sugera Cascadea.

 

Popularnu kriminalističku seriju 'Ubojstvo prvog stupnja' ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Doma TV-u!Tagovi