Ubojstvo prvog stupnja, 30. rujna - 4. listopada

Ubojstvo prvog stupnja, 3. sezona - 1
,
hr_HR

Ova kriminalistička drama Stevena Bochca tijekom cijele sezone prati jedan slučaj. Detektivi iz odjela za ubojstva Terry English (Taye Diggs) i Hildy Mulligan (Kathleen Robertson) istražuju niz ubojstava koja bi mogla podijeliti cijeli grad i potresti najviše policijske redove.

 3. sezona, epizoda 4 - 30. rujna

Uznemirujući novi podaci o Normandyju Parkeru produže popis mogućih krivaca za njegovo ubojstvo. Boreći se za svoju budućnost, Siletti sabotira okružnog tužioca koji ga je zamijenio. Terry i Hildy suočeni su s ultimatumom zbog svoje tajne romanse.

3. sezona, epizoda 5 - 1. listopada

Ubojstvo glavnog osumnjičenog u slučaju ubojstva Normandyja Parkera prividno dokazuje Terryjevu teoriju zavjere. Krhak mir koji je Siletti sklopio s obitelji razori katastrofalna građanska parnica povrh njegovih drugih pravnih problema. Hildy odlazi na spoj u pokušaju da preboli Terryja.

3. sezona, epizoda 6 - 2. listopada

Terry i Hildy strahuju da su izgubili glavnog osumnjičenog zbog njegova okršaja s gangsterskim neprijateljima. Terry mora preispitati svoje osjećaje kad Hildy pristane na novi spoj s Burnsideom (gostujući glumac JAMIE McSHANE). Siletti se priprema za najvažnije suđenje u karijeri: svoje vlastito.

3. sezona, epizoda 7 - 3. listopada

Dok se istraga Normandyjeva ubojstva bliži rezultatima, novo ubojstvo prisili Terryja i Hildy da opet istraže ranijeg sumnjivca. Počinje suđenje Mariju Silettiju, a državni odvjetnik – koji svim silama želi da okružni tužilac završi iza rešetaka – dovodi prvog svjedoka protiv njega. U međuvremenu Terry i Hildy suočavaju se s brutalnom stvarnošću da bi im njihovo partnerstvo moglo onemogućiti sreću u privatnom životu.

3. sezona, epizoda 8 - 4. listopada

 Dok Terry pokušava ispraviti odnos s Hildy, oboje se muče prikupiti dokaze protiv novoga glavnog osumnjičenog. U međuvremenu tužilaštvo pogađa u sridu emotivnim svjedokom koji zaprijeti Silettijevim šansama za životom na slobodi.

 

Kriminalističku seriju 'Ubojstvo prvog stupnja' ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Doma TV-u!Tagovi