Ubojstvo prvog stupnja, 23. - 27. rujna

Ubojstvo drugog stupnja, 2. sezona
,
hr_HR

Doma TV svojim gledateljima donosi drugu sezonu kriminalističke serije 'Ubojstvo prvog stupnja'. Ova kriminalistička drama Stevena Bochca tijekom cijele sezone prati jedan slučaj.

2. sezona, epizoda 11 - 23. rujna

 Terry i Hildy privode visokopozicioniranog policajca, a Suger se suočava s novom i neočekivanom prijetnjom Potreru. U međuvremenu inspektor Molk otkriva uznemirujuće podatke o potencijalnom lancu prostitucije.

2. sezona, epizoda 12 - 24. rujna

 U finalu sezone Terry i Hildy nemilosrdno pokušavaju osumnjičenika stjerati u kut, a Fatty B lobira za to da Potrero krene u novom smjeru. Suđenje Dustinu Makeru doseže vrhunac izricanjem presude.

3. sezona, epizoda 1 - 25. rujna

 U premijernoj epizodi treće sezone slavni vođa navale ubijen je usred prepuna kluba pred očima djevojke, pop-zvijezde. U međuvremenu okružni tužilac Mario Siletti (zvijezda serije CURRIE GRAHAM) i žena dožive tragičnu automobilsku nesreću koja bi mu mogla okončati i karijeru i brak. Nepravovremena dijagnoza ugrozi Hildynu budućnost.

3. sezona, epizoda 2 - 26. rujna

 Dok se nastavlja lov na glavnog osumnjičenog u slučaju Normandyja Parkera, anonimna dojava uplete Terryja u pucnjavu pripadnika policije zbog koje javnost bjesni. Očajni Siletti oklijevajući unajmi branitelja za slučajeve vožnje pod utjecajem opijata Alfreda Arkina, ali ne iznese mu ključne podatke potrebne za suđenje. Hildy prima dobru vijest o svojoj budućnosti, a ona i Terry zajedno prijeđu novu granicu.

3. sezona, epizoda 3 - 27. rujna

 Pritisak javnosti na Terryja i policiju San Francisca raste zbog pucnjave na nenaoružanog sumnjivca koja je završila smrću. Hildy lovi bjegunca vezanog za slučaj ubojstva Normandyja Parkera. Arkin savjetuje Silettiju da se pomiri sa ženom jer bi ona mogla biti ključ pobjede – ili poraza – u njegovu slučaju.

 

Kriminalističku seriju 'Ubojstvo prvog stupnja' pratite od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Doma TV-u!Tagovi