Ubojstvo prvog stupnja, 2. - 6. rujna

ubojstvo prvog stupnja - 3
,
ubojstvo prvog stupnja - 3
hr_HR

Detektivi iz odjela za ubojstva Terry English i Hildy Mulligan istražuju niz ubojstava koja bi mogla podijeliti cijeli grad i potresti najviše policijske redove.

1. sezona, epizoda 6 - 2. rujna

 Prošlo je šest mjeseci, a cijeli svijet gleda kako tehnološkom genijalcu Erichu Bluntu sude za ubojstvo njegove stjuardese Cindy Strauss. Terry se odluči iskupiti za svoje ponašanje nakon smrti supruge. Hildy obnavlja kontakt s bivšim mužem Mikeom te je ubrzo u napasti da obnovi njihovu romansu.

1. sezona, epizoda 7 - 3. rujna

 Kad ključnog svjedoka u slučaju ubojstva Cindy Strauss pronađu mrtvog, Terry i Hildy kreću u potragu za istinom prije nego što to potkopa slučaj tužiteljstva. U međuvremenu Erich Bluntov glasoviti odvjetnik Warren Daniels to vidi kao priliku da dokaže nevinost svog klijenta.

1. sezona, epizoda 8 - 4. rujna

 Kako se suđenje Erichu Bluntu bliži dramatičnom završetku, odvjetnik Warren Daniels razmatra povlačenje hrabrog poteza i pozove Blunta da svjedoči. U međuvremenu Terry počinje sumnjati da je prethodna istraga puna velikih rupa koje bi mogle sve promijeniti. Nakon žustrih završnih riječi, obje strane iščekuju presudu.

1. sezona, epizoda 9 - 5. rujna

 Nakon presude Bluntu, odjel za ubojstva istražuje novu smrt koja uključuje poznatu osobu iz društvenih krugova ovisnu o drogi i njezina muža plejboja. Dok rade na slučaju, Terry i Hildy otkrivaju da su ključni svjedoci iz slučaja Kevina Neyersa povukli svoje prvotne izjave. Inspektori moraju otkriti istinu te istodobno skriti istragu od nadređenih.

1. sezona, epizoda 10 - 6. rujna

 U posljednjoj epizodi sezone inspektori English i Mulligan u potpunosti ulaze u zapetljanu mrežu pokušavajući riješiti ubojstvo Kevina Neyersa. Dok istražuju moguće osumnjičene jednog po jednog, otkrivaju niz šokantnih tajni.

 

Popularnu kriminalističku seriju 'Ubojstvo prvog stupnja' ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Doma TV-u!Tagovi