Ubojstvo prvog stupnja, 1. sezona

ubojstvo prvog stupnja - 8
,
ubojstvo prvog stupnja - 8
hr_HR

PON - PET 15.25

(Murder in the First), SAD, 2014., kriminalistička serija
Tvorci serije: Steven Bochco, Eric Lodal
Izvršni producenti: Steven Bochco, Eric Lodal, Thomas Schlamme
 

Glume:
Taye Diggs kao Terry English
Kathleen Robertson kao Hildy Mulligan
Ian Anthony Dale kao Jim Koto
Raphael Sbarge kao David Molk
Lombardo Boyar kao Edgar Navarro
Mimi Kirkland kao Louise Mulligan
Currie Graham kao Mario Siletti
Tom Felton kao Erich Blunt

Ova kriminalistička drama Stevena Bochca tijekom cijele sezone prati jedan slučaj. Detektivi iz odjela za ubojstva Terry English (Taye Diggs) i Hildy Mulligan (Kathleen Robertson) istražuju dva naoko nepovezana ubojstva. Zagonetka se produbljuje kad otkriju da ubojstva imaju zajednički nazivnik, tehnološkog vunderkinda Ericha Blunta (Tom Felton).

O glumcima:
TAYE DIGGS (Terry English)
Taye Diggs je debitirao u kultnom filmu 'How Stella Got Her Groove Back' a nakon toga su zaredale zapažene uloge u nizu hit serija kao što su 'Ally McBeal', 'Will i Grace', 'Ed', 'Zapadno krilo', 'Privatna praksa', te 'Zakon i red', a najviše ga pamtimo kao Kevina Hilla u istoimenoj seriji. Glumio je i u nagrađivanom filmu 'Chicago' uz bok Renée Zellweger i Catherine Zeta-Jones.

KATHLEEN ROBERTSON (Hildy Mulligan)
Kathleen Robertson bila je zvijezda dječjih filmova u rodnoj Kanadi. Nakon završene srednje škole, preselila je u Los Angeles, gdje je 1994. dobila ulogu Clare Arnold u popularnoj seriji 'Beverly Hills 90210'. Uloga joj je donijela veliku popularnost. Nakon serije, nastavila je s manjim filmskim ulogama i s radom na televiziji, a najpoznatije su joj uloge u filmovima 'Mrak mrak film', 'Black death', 'Static', a ostvarila je i uloge u serijama 'The Business', 'Boss' i 'Motel Bates'.

IAN ANTHONY DALE (Jim Koto)
Ian Anthony Dale je američki glumac poznat po ulogama u serijama 'Hawaii Five-0' i 'Čarobnice', a zapažene epizodne uloge ostvario je u serijama 'Angel', 'Las Vegas', 'JAG', 'CSI' i 'Zločinački umovi'.

TOM FELTON (Erich Blunt)
Thomas Andrew Felton je engleski filmski i televizijski glumac, najpoznatiji po tumačenju lika Dracoa Malfoya u seriji filmova Harry Potter, filmskoj adaptaciji istoimenih knjiga autorice J. K. Rowling. Felton je karijeru počeo glumeći u reklamama u dobi od osam godina a nakon što je angažiran kao Draco Malfoy pojavio se u svim filmovima o Harryju Potteru od 2001 do 2011. godine.

 

Popularnu kriminalističku seriju 'Ubojstvo prvog stupnja' ne propustite pratiti od poendjeljka do petka u večernjem terminu na Doma TV-u! Više o prvoj sezoni saznajte OVDJE.Tagovi