U divljini s Bearom Gryllsom, 1. sezona

U divljini s Bearom Gryllsom - 2
,
U divljini s Bearom Gryllsom - 2
hr_HR

SRI - PET 12.00

(Running Wild With Bear Grylls), SAD, 2014., dokumentarna serija

Doma TV  svojim gledateljima donosi uzbudljivu dokumentarnu seriju 'U divljini s Bearom Gryllsom' u kojoj se popularni junak, koji je iskustvo stekao kao pripadnik britanske mornarice, planinar i iskusni pustolov, u nove avanture upušta zajedno sa zvijezdama koje nismo navikli gledati u ovakvim izdanjima. Bear se zajedno sa svojim suputnicima u ovoj avanturi iz divljine pokušava vratiti u civilizaciju i pritom pokazuje nevjerojatne tehnike preživljavanja.

Bear Grylls služio je u britanskim specijalnim snagama, popeo se na Mount Everest i istraživao Arktik. U ovoj uzbudljivoj seriji pokazuje nam kako preživjeti na najsurovijim i najposjećenijim mjesta na planetu stavljajući se u kožu ostavljenog turista. Padobranom se spušta u kišne šume, spušta se u pustinje i na jezera te na najviše i negostoljubive vrhove Amerike. Služeći se specijalnim tehnikama preživljavanja kako bi pronašao izlaz iz divljine, ovoga puta zajedno sa svojim slavnim gostima u novoj avanturi penje se strmim liticama, snalazi se na divljim vodama i u ledenim pukotinama, nailazi na zmije i grabežljivce te traga za hranom: od zmija i vjeverica pa sve do kuhanih crvi.

Nove uzbudljive avanture neustrašivog Beara Gryllsa i njegovih poznatih suputnika ne propustite pratiti u seriji 'U divljini s Bearom Gryllsom' od srijede, 17. listopada na kanalu Doma TV!Tagovi