Trenutak istine, 30. rujna - 1. listopada

img placeholder
,
hr_HR

Trenutak istine napeta je igra koja testira iskrenost natjecatelja i u kojoj su najteži protivnik natjecateljima oni sami.

2. sez., 6. ep. - 30. rujna

U 'Trenutku istine' odgovarat će Mario Solar, 35-godišnji strojar iz Osijeka. Mario je u braku i ima sina. Iako mu supruga neće biti podrška u studiju, Mario će odgovarati na pitanja vezana uz njihov odnos. Odgovorit će na pitanje da li svoju ženu smatra 'antiženom' te da li se smatra 'papkom' u braku. Jasna će ovog natjecatelja pitati smatra li da je punica glavni izvor problema koje ima u braku, te da li je Marijeva bivša djevojka bila bolja od sadašnje supruge. Mario će također odgovoriti na pitanje da li je ikada izvadio odjeću iz košare za prljavo rublje i potom je obukao. Nakon Marija na provokativna pitanja odgovarat će Lara Lide. Lara ima 40 godina, a po zanimanju je slobodna umjetnica. Majka je dviju kćeri, a trenutno je u petogodišnjoj vezi. Lara će gledateljima i pratnji u studiju otkriti smatra li ima li u društvu obrazovanih ljudi kompleks manje vrijednosti, te da li se smatra osobom koja živi pošteni život. Pred Larom će se naći brojna teška i intimna pitanja, a između ostalog će morati otkriti i da li je ikada istinski poželjela uništiti nečiji život.

2. sez., 7. ep. - 1. listopada

Lara je već dosta toga otkrila i priznala, a sada nastavlja odgovarati na kontraverzna pitanja. Pred njom će se naći škakljivo pitanje da li krivi majku što ju je očuh zlostavljao, ali i da li se stidi sadašnjeg partnera. Nakon nje na vruću stolicu će sjesti 26-godišnji Josip Kasmiler iz Novske. Po zanimanju je vodoinstalater, ali radi kao zidar. U vezi je osam godina i smatra se romantičnom osobom. Josip će odgovarati na mnoga provokativna pitanja, a jedno od neugodnijih će zasigurno biti uživa li u vođenju ljubavi s bratovom bivšom ženom. Josip će pred svima morati i odgovoriti da li je imao odnos s bratovom suprugom i dok su njih dvoje bili u braku. Gledatelji imaju priliku saznati smatra li Josip da li bi bilo praktično oženiti bratovu ženu kako ona ne bi morala mijenjati prezime. Svojim bližnjima i publici će Josip svojim odgovorima mnoge iznenaditi, no najveće iznenađenje priuštit će ipak svojoj trenutnoj djevojci.

 

Emisiju 'Trenutak istine' pogledajte u subotu u noćnom terminu na Domi TV.Tagovi