Tragovi zločina, 4. - 8. veljače

Tragovi zločina, 2. sezona
,
hr_HR

U seriji Tragovi zločina glumi Poppy Montgomery kao Carrie Wells, zagonetna bivša detektivka koja pati od rijetkog medicinskog stanja koje čini njezino pamćenje besprijekornim.

 2. sezona, epizoda 7. - 8. - 4.veljače

Nakon ubojstva urbanog istraživača Carrie i Al ne idu samo u potragu za ubojicom nego i slijede niz tragova koji je žrtva pratila u lovu na blago koje je navodno skriveno pod ulicama New Yorka.
Nakon što je bogati par ubijen Carrie i Al glume vjenčani par kako bi namamili ubojicu za kojeg Al vjeruje da je povezan s nizom neriješenih ubojstava koja je nekad istraživao.
 

2. sezona, epizoda 9. - 10. - 5.veljače

Carrie je ulovila ubojicu koji joj je prethodno bježao, no mora odgoditi svoju osobnu osvetu kad se otkrije da ta žena ima ključne informacije kojima će spriječiti teroristički napad na New York.
Carrie vjeruje da je istraga ubojstva okružnog tužitelja povezana s čovjekom koji je pogrešno optužen za silovanje mlade žene u ljetu 2000. godine.
 


2. sezona, epizoda 11. - 12. - 6.veljače

Eliot posuđuje Carrie i Alu svoju kuću u Hamptonsima kako bi istražili ubojstvo žene čije je tijelo nađeno na plaži.
Eliota i gradonačelnika u liftu je zatočio kiberkriminalac koji prijeti da će ih otpremiti u smrt, te prisiljava Carrie da iz unutrašnjosti zgrade pokuša poremetiti njegove planove.
 


2. sez., ep. 13., 3.sez., ep. 1. - 7.veljače

Nakon što je Carrin kolega iz škole ubijen na njihovoj godišnjici mature, ona mora ponovno proživjeti pamćenja iz tinejdžerskih dana kako bi otkrila motiv za ubojstvo.

Kada nestane Jayev šurjak Evan, Jay, Carrie i Al slijede njegov mobitel do hotela u centru i nalaze ga ubijenoga. Iako se čini da je Evana prostitutka namamila u sobu i ubila ga, Carrie nije uvjerena u to. Prije nego što uspiju istražiti tragove s mjesta zločina koji upućuju na jedan indonezijski restoran, Eliot se sprema udaljiti Carrie i Ala sa slučaja kad specijalni agent tajne službe Frank Simms objavi da je ona sada dio aktivne istrage o falsificiranju novca. Zadivljen Carrienim poznavanjem njegova rada, Simms odaje da je nestala paleta papira za novčanice koju je prevozio Evan. Budući da je u jednoj drugoj smrtonosnoj pljački ukradena specijalna magnetska tinta, kaže da su sada za proizvodnju falsificiranih novčanica od stotinu dolara koje je nemoguće otkriti potrebni samo važeći serijski brojevi.


3. sezona, epizoda 2. - 3. - 4.veljače

Kada boksačkog prvaka srednje kategorije Johnnyja D’Amata nasmrt pretuku, zbog sveprisutnih nagađanja da je namjerno izgubio zadnju borbu, ne nedostaje sumnjivaca uključujući njegova menadžera Andrea Kadea zvanog A. K. te prokušanog trenera Caseyja McGrawa koji je Johnnyja znao još kao dječaka. Kad Jay poveže Johnnyja s Dafinom Dervishi, suprugom bosa albanske mafije, Carrie i Al odlaze u njihovu luksuznu obiteljsku kuću. Kad im Dafina otkrije da su ona i njezine prijateljice oformile udruženje kako bi financirale Johnnyjevu boksačku karijeru te da sumnja da je on potajno bio u vezi s njezinom šurjakinjom Megi, rastrojen dolazi njegov stariji brat Bobby kako bi osvetio njegovo ubojstvo.


Kada u Brooklynu na obalu ispliva truplo 22-godišnjeg studenta Sama Millera, Carrie se sjeti da ga je vidjela na letku o nestalim osobama. Iako je lokalna policija nedugo prije u nekoliko navrata odlazila u dom Brucea i Shelly Miller zbog glasnih svađa, oni ustraju da nisu imali nikakve veze sa sinovom smrću. Kad Shelly kaže da se Bruce bori protiv stvaranja sindikata zaposlenika u svojim supermarketima, sindikalni vođa Ray Pulaski Alu i Carrie objašnjava da mu je Sam potajno pomagao. Iako Bruce poriče da je znao da mu sin surađuje sa sindikatom, priznaje da je Sam imao problema s drogom. Kad Jay potom posumnja da je Sam možda uzgajao marihuanu na rijeci East, Carriena sjećanja Ala i nju vode na otok North Brother gdje otkrivaju skupinu boraca za okoliš, među kojima je i Samova djevojka Louisa, koji žive u skvotu u napuštenoj bolnici.
 

Seriju 'Tragovi zločina' ne propustite pratiti od utokta do petka u večernjem terminu na Doma TV-u!Tagovi