Tom i Jerry show, 23. - 27. rujna

tom i jerry show, 1. sezona
,
hr_HR

Legendarni Tom i Jerry vraćaju se u novome izdanju klasične animirane serije uz koju su mnoge generacije provele svoje djetinjstvo, ali i mnoge trenutke nakon djetinjstva.

1. sezona, epizoda 21 - 23. rujna

 Dr. Bigby unaprjeđuje Bota u Bot-y Čuvara. Tom aktivira Botove obrambene sustave, pa stvari izmiču kontroli, a Jerry i Napoleon moraju isključiti Bota tako da mu ne naude.
Vještičji vrt s travama je uništen pa Tom postavlja zamku kako bi ulovio odgovornu štetočinu. Patak mu pomaže, ali ne zna da je on zapravo štetočina koju Tom želi uloviti.

1. sezona, epizoda 22 - 24. rujna

 Tom i Jerry slučajno gube Gingerin prsten u odvodu, pa se Jerry spušta niz cijevi kako bi ga vratio, ali to ga vodi niz odvod, u kanalizaciju i na plažu!
Dr. Bigby stvara kacigu koja slučajno pretvara Toma u genija. Napoleon, Jerry i Hrčak surađuju kako bi pobijedili pametnog Toma koji sada gradi oružje za uništavanje miševa.

1. sezona, epizoda 23 - 25. rujna

 Tom svjedoči otmici Misty, slatke mačke preko puta ulice. On i njezin susjed pokušavaju je pronaći.
Hildie i Beatie je dosta Toma i prijete da će nabaviti „pravu” mačku za vještice: crnu mačku. Tom je očajan i uzima čarobni napitak od kojeg postaje crn, ali samo privremeno.

1. sezona, epizoda 24 - 26. rujna

 Ljubimci misle da će ostati bez hrane tijekom snježne oluje pa je počinju nagomilavati. Stvari se otimaju kontroli kad počnu krasti hranu i varati jedni druge.
Jerry i Napoleon igraju se Bigbyjevim novim antigravitacijskim strojem... Sve dok Tom ne provali u laboratorij i započne potjeru.

1. sezona, epizoda 25 - 27. rujna

 Vještice odlaze na odmor, a Tomovi snovi o odmoru i opuštanju su uništeni kad njihov nećak duh Grayson navrati i organizira veliku zabavu duhova.
Tom si slučajno daje električne supermoći i Jerry se mora obraniti od Toma dok se bori protiv asteroida koji se kreće ravno prema Bigbyjevu laboratoriju.

 

Crtić 'Tom i Jerry show' ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka u jutarnjem terminu na Doma TV-u!Tagovi