Tom i Jerry show, 2. - 6. rujna

tom i jerry show
,
tom i jerry show
hr_HR

Legendarni Tom i Jerry vraćaju se u novome izdanju klasične animirane serije uz koju su mnoge generacije provele svoje djetinjstvo, ali i mnoge trenutke nakon djetinjstva.

1. sezona, epizoda 6 - 2. rujna

 Kada Rick zaduži Spikea za zaštitu kuće od provalnika, Spike odluči istrenirati Toma i Jerryja da postanu njegovi pomoćnici.
Tom zabunom zamijeni mjesto s mačkom dr. Bigbyja po imenu Wilson, pa mora uvjeriti dr. Bigbyja da se kod njega nalazi pogrešan mačak! Za to vrijeme, Jerry i Napoleon hvataju se ukoštac sa zlobnim Wilsonom.

1. sezona, epizoda 7 - 3. rujna

 Butch prijevarom natjera Toma da se zamijene za mjesta, pa Tom počne živjeti kao ulični mačak. Međutim, ni Butchu nije mnogo lakše…
Tuffy zaposli Toma i Jerryja kao svoje istražitelje koji moraju riješiti slučaj duhova koji su zaposjeli njegovu kuću.

1. sezona, epizoda 8 - 4. rujna

 Kada Jerry iziđe iz svoje rupe kako bi nešto prigrizao prije spavanja, Tom mu postavi zamku.
Detektivi Tom i Jerry pokušavaju vratiti Polly njezinu ogrlicu koju joj je uzeo okrutni Barkley. Meuđtim, Barkley se potpuno promijeni kada upozna Polly i zaljubi se u nju.

1. sezona, epizoda 9 - 5. rujna

 Jerry pomaže prijatelju popraviti njegovu omiljenu kupelj za ptice, no pažnju im odvuče miris kineske hrane koju je Tom naručio.
Spike gradi bazen za svojega sina i zamoli Toma i Jerryja za pomoć. No, kad oni zabrljaju, Spike mora dati sve od sebe da ne izgubi strpljenje pred svojim sinom Tykeom.

1. sezona, epizoda 10 - 6. rujna

 Tom bez razmišljanja baci Spikeovu igračku preko ograde, pa je pokuša vratiti kada vidi koliko je Spike tužan bez igračke.
Detektivi Butch i vjeverica otmu sve Tomove i Jerryjeve klijente zahvaljujući naprednim uređajima kojima rješavaju slučajeve, pa ih Tom i Jerry izazovu na natjecanje u rješavanju zločina.

 

Crtić 'Tom i Jerry show' ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka u jutarnjem terminu na Doma TV-u!Tagovi