Tom i Jerry show, 10. - 15. prosinca

tom i jerry show
,
hr_HR

Najpoznatiji rivali s malih ekrana u novim avanturama!

5. ep. - 10. prosinca

Ginger mora paziti na pticu svoje majke, pa Tom daje sve od sebe da je ne pojede.
Jerry se pretvara da je vampir kako bi zastrašio Toma, koji će pokušati poraziti „mišjeg vampira“ uz pomoć prijatelja Newta.

6. ep. - 11. prosinca

Kada Rick zaduži Spikea za zaštitu kuće od provalnika, Spike odluči istrenirati Toma i Jerryja da postanu njegovi pomoćnici.
Tom zabunom zamijeni mjesto s mačkom dr. Bigbyja po imenu Wilson, pa mora uvjeriti dr. Bigbyja da se kod njega nalazi pogrešan mačak! Za to vrijeme, Jerry i Napoleon hvataju se ukoštac sa zlobnim Wilsonom.

7. ep. - 12. prosinca

Butch prijevarom natjera Toma da se zamijene za mjesta, pa Tom počne živjeti kao ulični mačak. Međutim, ni Butchu nije mnogo lakše…
Tuffy zaposli Toma i Jerryja kao svoje istražitelje koji moraju riješiti slučaj duhova koji su zaposjeli njegovu kuću.

8. ep. - 13. prosinca

Kada Jerry iziđe iz svoje rupe kako bi nešto prigrizao prije spavanja, Tom mu postavi zamku.
Detektivi Tom i Jerry pokušavaju vratiti Polly njezinu ogrlicu koju joj je uzeo okrutni Barkley. Meuđtim, Barkley se potpuno promijeni kada upozna Polly i zaljubi se u nju.

9. ep. - 14. prosinca

Jerry pomaže prijatelju popraviti njegovu omiljenu kupelj za ptice, no pažnju im odvuče miris kineske hrane koju je Tom naručio.
Spike gradi bazen za svojega sina i zamoli Toma i Jerryja za pomoć. No, kad oni zabrljaju, Spike mora dati sve od sebe da ne izgubi strpljenje pred svojim sinom Tykeom.

10. ep. - 15. prosinca

Tom bez razmišljanja baci Spikeovu igračku preko ograde, pa je pokuša vratiti kada vidi koliko je Spike tužan bez igračke.
Detektivi Butch i vjeverica otmu sve Tomove i Jerryjeve klijente zahvaljujući naprednim uređajima kojima rješavaju slučajeve, pa ih Tom i Jerry izazovu na natjecanje u rješavanju zločina.

11. ep. - 16. prosinca

Rick i Ginger ostave Toma samog u kući, pa on i Jerry odluče pozvati svoje simpatije na romantičnu večeru. Međutim, stvari im ne idu po planu.
Napoleon pokuša iskoristiti ljubavni napitak protiv Toma, no napitak slučajno „pogodi“ Jerryja.
 

Crtanu seriju 'Tom i Jerry show' pratite od četvrtka do nedjelje u jutarnjem terminu na Doma TV-u!Tagovi