Timeless, 10. - 14. kolovoza

Timeless 1
,
Timeless 1 Foto: PR
hr_HR

Doma TV donosi uzbudljivu dramsku seriju 'Timeless' koja prati skupinu neočekivanih junaka gurnutih u pustolovinu života. U potjeri za tajanstvenom skupinom zločinaca kroz vrijeme i nailazeći na neke od ključnih povijesnih trenutaka, ova skupina pokušava osujetiti mračnu zavjeru koja predstavlja prijetnju cijelom čovječanstvu.

1. sezona, epizoda 2 - 10. kolovoza

Lucy (Abigail Spencer), Wyatt (Matt Lanter) i Rufus (Malcolm Barrett) pokušavaju se odagnati nagonu da promijene prošlost kad nastoje spriječiti Flynna (Goran Visnjic) da se uplete u atentat na Abrahama Lincolna.

1. sezona, epizoda 3 - 11. kolovoza

Lucy (Abigail Spencer) i ekipa slijede Flynna (Goran Visnjic) u Las Vegas 1962., gdje on ucjenjuje ljubavnicu predsjednika Johna F. Kennedyja da mu pomogne ukrasti atomsku bombu.

 

1. sezona, epizoda 4 - 12. kolovoza

Lucy (Abigail Spencer) i ekipa slijede Mothership u Njemačku u vrijeme Drugog svjetskog rata, gdje ih iznenađujući susret s poznatim britanskim špijunom uvuče u misiju otmice Wernhera Von Brauna (u gostujućoj ulozi Christian Oliver).

1. sezona, epizoda 5 - 13. kolovoza

Tim Lifeboat odlazi u prošlost spriječiti Flynna (Goran Visnjic) da promijeni ishod bitke kod Alama.

1. sezona, epizoda 6 - 14. kolovoza

Rufus (Malcolm Barrett) i Lifeboat odlaze u Washington spriječiti Flynna (Goran Visnjic) da pomoću afere Watergate razotkrije njihov utjecaj na predsjednika Nixona.

Uzbudljivu seriju 'Timeless' ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka na Doma TV-u!

 Tagovi