Tijelo je dokaz, 9. - 13. rujna

Tijelo je dokaz, 2. sezona - 1
,
Tijelo je dokaz, 2. sezona - 1
hr_HR

Dana Delany tumači briljantnu neurokirurginju dr. Megan Hunt, kojoj se cijeli život okrene naglavačke kad je ostavi suprug i zbog ozljede joj propadne karijera.

2. sezona, epizoda 14 - 9. rujna

 Kad niz ljudi počne umirati od sličnih simptoma, tim se suočava s izbijanjem nepoznatog virusa te nitko nije siguran, čak ni Megan i njezin tim. Stručnjak iz Centar za kontrolu bolesti (CDC) Charlie Stafford (Luke Perry) preuzima slučaj kako bi otkrio ne samo što je izazvalo izbijanje nego i tko.

2. sezona, epizoda 15 - 10. rujna

 Dok broj smrtnih slučajeva raste, tim mora brzo otkriti kako liječiti virus te, još važnije, tko ga širi.

2. sezona, epizoda 16 - 11. rujna

 Kad uzrok smrti djeluje i više nego poznato, Megan se mora suočiti sa serijskim ubojicom kojeg je pomogla strpati iza rešetaka.

3. sezona, epizoda 1 - 12. rujna

 Megan se vraća na posao nekoliko mjeseci nakon Peterove smrti, a iznenađuje je čovjek iz njezine prošlosti Tommy Sullivan (Mark Valley, „Na rubu“), novi detektiv koji će raditi na slučaju. Megan s Tommyjem i njegovim partnerom početnikom Adamom Schaefferom (Elyes Gabel, „Igra prijestolja“) mora zaustaviti serijskog ubojicu čije su žrtve mladi ratni veterani. Dok saznaje više o zločinu, ulog raste kad dobije poziv od ubojice koji je oteo njezinu kćer tinejdžericu Lacey.

3. sezona, epizoda 2 - 13. rujna

 U zaključku uzbudljivog početka treće sezone serije „Tijelo je dokaz“ Megan saznaje zašto se serijski ubojica namjerio na ratne veterane i kako se jedan od glavnih osumnjičenih uklapa u slučaj. Ali je ubojica oteo Meganinu kćer i pobrinuo se da Megan sada, iako je riješila slučaj, ne može otkriti počinitelja timu ni policiji dok je Laceyn život ugrožen. U međuvremenu Kate napada okružni tužitelj Dan Russell (Richard Burgi).

 

Epizode serije 'Tijelo je dokaz' pratite u poslijepodnevnom terminu na Doma TV-u!Tagovi