Tijelo je dokaz, 26. - 31. kolovoza

Tijelo je dokaz, 2. sezona - 5
,
Tijelo je dokaz, 2. sezona - 5
hr_HR

Dana Delany tumači briljantnu neurokirurginju dr. Megan Hunt, kojoj se cijeli život okrene naglavačke kad je ostavi suprug i zbog ozljede joj propadne karijera.

1. sezona, epizoda 10 - 11 - 26. kolovoza

  Christina Hendricks ("Momci s Madisona") ostvaruje gostujuću ulogu sa svojim suprugom u stvarnom životu i redovitim glumcem serije "Tijelo je dokaz" Geoffreyjem Arendom. Hendricks portretira Karen Archer, identičnu Jessicinu blizanku prelijepoga tijela, čija misteriozna smrt zbunjuje Ethana i Curtisa. Kako se produbljuje Ethanov interes za taj slučaj, tako Curtis počne propitkivati Ethanove motive. U međuvremenu Megan se suočava sa starim demonima kad posjeti bivšega šefa u bolnici u kojoj je nekoć radila. Pacijent je umro nakon nedavne operacije. Je li to bilo ubojstvo ili nesavjesno postupanje? Megan počinje sumnjati na žrtvina liječnika (Marc Blucas, "Buffy ubojica vampira"), no čim Megan počne dizati prašinu, bolnica prestane surađivati.

Crystal Bowersox ("Američki idol") gostuje u svojoj prvoj glumačkoj ulozi kao Zoe Brant, zatvorenica i nekadašnja ovisnica koja je glavna osumnjičena u ubojstvu Bryn Walker, jahačice koja je vodila program profesionalnog osposobljavanja među zatvorenicima. Kad Megan odvede Lacey na mjesto zločina, to prenerazi njezina bivšega supruga Todda (Jeffrey Nordling). I Megan se prenerazi kad joj Lacey otkrije da je njezin tata tjera da ide s njim na odmor s njegovom novom djevojkom.

1. sezona, epizoda 12 - 13 - 27. kolovoza

  Megan istražuje smrt mlade dadilje koju je pregazio auto i otkriva da su njezina 5-godišnjeg štićenika oteli i da treba lijekove. Zgodni FBI-ev agent Derek Ames, (Cliff Curtis, "Posljednji gospodar zraka") dodijeljen je slučaju, a Bud se nađe pod promatranjem kad istraga glavnoga osumnjičenog za otmicu ode u krivome smjeru. Meganina majka Joan (Joanna Cassidy) nudi pomoć, ali Megan je to sumnjivo — je li to samo PR lukavština kojom njezina majka želi izboriti reizbor?

Kad uspješnoga 17-godišnjaka Trenta Bradyja pronađu mrtvog nakon što je nazvao hitnu s rave-zabave, Megan i njezin tim pozvani su da to istraže. Tinejdžerovi roditelji ne žele si priznati da je njihov sin imao pristup drogama, no Megan će trebati pomoć da ispita drogu pronađenu na tinejdžerovu tijelu pa moli za pomoć svoga novog prijatelja, specijalnog agenta Amesa (Cliff Curtis). U međuvremenu Meganin bivši suprug Todd (Jeffrey Nordling) ima važne vijesti koje će utjecati na Meganinu budućnost s njihovom kćeri.

2. sezona, epizoda 1 - 2 - 28. kolovoza

 Kad automobil izgubi kontrolu na nasipu te pogine sredovječni muškarac na vozačevu sjedalu, Megan shvati da u lijepom prigradskom naselju ne cvatu ruže. Gledajući dalje od savršenih ograda, nju i njezin tim zapanje životi izvan kontrole i promjenjiv popis osumnjičenih.

Kad Julie Loeb, mnogo mlađa nova supruga imućnog tajkuna, pogine u obiteljskom lovu, osumnjičenih je niz. Tajkun Martin Loeb (Jay Karnes) toliko je vjerojatno osumnjičen da ga Megan otvoreno optuži pa je Kate skida sa slučaja na zahtjev vrlo utjecajnog Martina. Martinova bivša supruga Alexandra Loeb (u gostujućoj ulozi Jessica Tuck) ima jasan financijski motiv, ali njegova odrasla djeca također su potencijalni osumnjičeni. Meganin i Katein odnos dodatno zahladi, ali Meganin novi slučaj muškarca zatučenog u lošoj četvrti dovodi je do prvog ubojstva.

2. sezona, epizoda 3 - 4 - 29. kolovoza

 Kada muškarac smatran mrtvim odšeće s Ethanova stola za obdukciju, otvara se nova istraga koja vodi tim do drugog tijela, ali baš kad pomisle da je slučaj zatvoren, Megan dolazi do šokantnog otkrića s pomoću DNK-a pronađenog na mjestu zločina.

Zastupnica farmaceutske kompanije pronađena je mrtva u rijeci Schuykill, no kad Megan Hunt i tim istraže, u njezinu tijelu ne pronalaze krv. Tim mora pronaći pravo mjesto zločina te vidjeti mogu li otkriti uzrok smrti, ali kako osumnjičeni imaju pristup stotinama nepoznatih lijekova, možda nikad ne saznaju tko ili što ju je ubilo.

2. sezona, epizoda 5 - 6 - 30. kolovoza

 Tijelo ubijene mlade žene pojavi se umjesto trupla na vježbama na medicinskom fakultetu pa se Megan oslanjanja na pomoć najboljeg studenta kako bi riješila slučaj.

Kad nedavnog dobitnika na lutriji pronađu brutalno ubijenog, svi postaju osumnjičeni.

2. sezona, epizoda 7 - 8 - 31. kolovoza

 Kad policajca na tajnom zadatku pronađu pogubljenog na benzinskoj postaji, potraga za ubojicom ne mora ići daleko.

Kad nevjesta skoči u smrt na dan svog vjenčanja, osumnjičeni su svi, od bijesnog bivšeg dečka do previše zaštitničkog oca. No kao i sama nevjesta, i Megan obraća pozornost na svaki, i najmanji detalj dok ne riješi zločin. U međuvremenu Ethan se zaljubljuje u novu djevojku Dani, ali čini se da se njoj već sviđa netko drugi iz tima.

 

Epizode serije 'Tijelo je dokaz' pratite u poslijepodnevnom terminu na Doma TV-u!Tagovi