Tijelo je dokaz, 23. - 27. rujna

tijelo je dokaz, 3 sezona
,
hr_HR

Prije dvadeset godina, Megan Hunt (Dana Delany) slomilo se srce. Kao stažistica u New Yorku, sašila je ranjenog mladog policajca Tommyja Sullivana (Mark Valley) koji je ustrijeljen za vrijeme akcije protiv raspačavača droge te je tako započela njihova strastvena ljubavna veza.

3. sezona, epizoda 8 - 23. rujna

 Netko je ubio mladu djevojku, a kad Megan stigne na mjesto zločina, ondje zatekne krvavog Tommyja. I dok se dokazi protiv njega gomilaju, Tommy tvrdi da se ne sjeća što se dogodilo noć prije. Iako Megan nije sigurna je li Tommy uključen, u ovoj je situaciji njegova jedina prijateljica pa mora odagnati sumnju i pokušati dokazati da je nevin.

3. sezona, epizoda 9 - 24. rujna

 Dok bogati menadžer investicijskog fonda Gerry Roberts čeka suđenje zbog prijevare investitora za milijarde dolara, otmu ga na izlasku iz sudnice iako ga čuvaju Tommy i Adam. U kaosu koji uslijedi prosvjednika ispred sudnice pregazi i ubije automobil u kojem otmičari bježe, a poslije se pojavi snimka Gerryjeva ubojstva. No je li moguće da je lažirao vlastitu smrt? Megan se približava istini o svom ocu.

3. sezona, epizoda 10 - 25. rujna

 Shizofrenu tinejdžericu smještenu u ustanovu za duševno oboljele pronalaze mrtvu. Dok Megan i Tommy razgovaraju s mladom pacijenticom po imenu Darby koja djeluje nevjerojatno zdravo i lucidno, ona im kaže da je vidjela kako se ubojica spustio kroz stropnu ventilaciju, ali najšokantnije od svega, tvrdi da je kanio ubiti nju, a ne žrtvu. Je li ubojica dr. Malcolm (Craig Bierko), šef odjela koji ometa njihovu istragu?

3. sezona, epizoda 11 - 26. rujna

 Kad u Philadelphiji padne zrakoplov jer je napadač u zraku otvorio vatru, cijeli tim, Megan, Kate, Tommy, Adam, Curtis, Ethan, Riley i Stafford pripremaju se za katastrofu. Kako je zrakoplov pogodio glavni gradski dalekovod, Megan mora izvoditi obdukcije unatoč povremenim nestancima struje, a tada jedno tijelo nestane. U međuvremenu Tommy i Adam istražuju i dožive tešku prometnu nesreću.

3. sezona, epizoda 12 - 13 - 27. rujna

 Tommy ide s Megan na ekshumaciju njezina oca što dodatno komplicira navodni slučaj samoubojstva. Meganina majka Joan predlaže Megan da pregleda kartone očevih pacijenata koji bi mogli biti povezani s njegovom smrću, ali i sa smrću jednog njegova pacijenta.

Megan misli da je došla do tijela svojeg oca, no ispostavi se da je lijes prazan. Ubrzo shvati da je cijela dokumentacija njezina oca nestala. Odmah krene istraživati što se dogodilo pa pronađe ključ koji otvara tajni pretinac u očevu uredu.

 

Ne propustite pratiti seriju 'Tijelo je dokaz' od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Doma TV-u!Tagovi