Teški zločini, 8. - 12. listopada

Teški zločini 4. sezona epizode - 13
,
hr_HR

Serija 'Teški zločini' istražuje kako policija i tužitelji surađuju ne bi li izgradili čvrst slučaj koji će rezultirati priznanjem osumnjičenog, potpisivanjem nagodbe ili njegovim proglašavanjem krivim na sudu.

4. sez., 10. ep. - 8. listopada
Nakon što Teški zločini identificiraju žrtvu ubojstva kao sina sutkinje Vrhovnog državnog suda poznate po tome što je nemilosrdna prema kriminalcima (gostujuća glumica PATRICIA WETTIG – Braća i sestre, Thirtysomething), ekipa pregledava njezine tekuće slučajeve, među kojima su arijska motociklistička banda i, na njihovo veliko iznenađenje, povezanost s nestankom jednoga 13-godišnjega dječaka. U gostujućim ulogama pojavljuju se i MALCOM-JAMAL WARNER, RANSFORD DOHERTY, RENE ROSADO, SONYA LESLIE, NICK CLIFFORD, MARK DERWIN i AIDAN BLAIN.

4. sez., 11. ep. - 9. listopada
Četvero velikih bogataša ostavljeno je da umru ispred hitne službe u bolnici u zakučastom ubojstvu koje vodi kroz nevjerojatan popis sumnjivaca – uključujući srednjoškolku (gostujuća glumica HOPE LAUREN) s lozinkom iPhonea svoga oca, dijabetičnoga vozača (gostujući glumac JOHN BISHOP), vlasnika nekoliko parkirališta u L. A.-u (gostujući glumac FRANCOIS CHAU) i tajanstvenu ženu sa sjajnim nogama (gostujuća glumica LAUREN STAMILE) koja podmetne nogu poručniku Andyju Flynnu na putu u Meksiko. U međuvremenu, Rusty istražuje tabu temu za svoju sljedeću priču na "Identitetu". U gostujućim ulogama pojavljuju se KATHE MAZUR, RON MARASCO i KATIE AMANDA KUEHN.

4. sez., 12. ep. - 10. listopada
Sharonin bivši, Jack Raydor (povremeni gostujući glumac TOM BERENGER), opet se vratio, kao branitelj čovjeka koji pokušava povući priznanje za ubojstvo svoje žene. Video snimljen u zadnji čas koji navodno pruža branjeniku alibi upozorava tim Teških zločina na moguću zavjeru. U međuvremenu, Rusty intervjuira Slidera (povremeni gostujući glumac GARRETT COFFEY - Bunheads), a Flynn još živi sa Sharon zbog svoje ozljede.

4. sez., 13. ep. - 11. listopada
Sharon i tim istražuju ubojstvo do kojega je došlo tijekom snimanja natjecateljskog reality showa, u kojem se vjenčani parovi natječu jedni protiv drugih. Slučaj jako djeluje na Sancheza jer budi u njemu sjećanja na njegovu pokojnu ženu. U međuvremenu, Rusty upoznaje Sliderova odvjetnika (gostujući glumac GREG RIKAART - The Young and the Restless).

4. sez., 14. ep. - 12. listopada
Tim Teških zločina pozvan je da istraži naknadni napad na žrtvu svađe na cesti, kad poslovni čovjek i njegova žena postanu žrtvama bijesnoga vozača kamioneta. Kako se primiče Dan zahvalnosti, Flynn se ne oporavlja. A Rusty napokon dobije intervju sa Sliderom (povremeni gostujući glumac GARRETT COFFEY) koji je želio.

Seriju 'Teški zločini' pratite od ponedjeljka do petka navečer na Doma TV-u.Tagovi