Teški zločini, 26. - 27. svibnja

Teški zločini 4. sezona epizode - 12
,
hr_HR

Serija 'Teški zločini' istražuje kako policija i tužitelji surađuju ne bi li izgradili čvrst slučaj koji će rezultirati priznanjem osumnjičenog, potpisivanjem nagodbe ili njegovim proglašavanjem krivim na sudu.

4. sez., 13. - 14. ep. - 26. svibnja
Sharon i tim istražuju ubojstvo do kojega je došlo tijekom snimanja natjecateljskog reality showa, u kojem se vjenčani parovi natječu jedni protiv drugih. Slučaj jako djeluje na Sancheza jer budi u njemu sjećanja na njegovu pokojnu ženu. U međuvremenu, Rusty upoznaje Sliderova odvjetnika (gostujući glumac GREG RIKAART - The Young and the Restless).

Tim Teških zločina pozvan je da istraži naknadni napad na žrtvu svađe na cesti, kad poslovni čovjek i njegova žena postanu žrtvama bijesnoga vozača kamioneta. Kako se primiče Dan zahvalnosti, Flynn se ne oporavlja. A Rusty napokon dobije intervju sa Sliderom (povremeni gostujući glumac GARRETT COFFEY) koji je želio.

4. sez., 15. - 16. ep. - 27. svibnja
Sharon i tim istražuju ubojstvo mladića gurnuta s vrha parkirališne zgrade koji si je nekako uspijevao priuštiti skup stan bez vidljivih izvora prihoda. U međuvremenu, poručnik Andy Flynn pati dok mu pomoć pruža pretjerano vesela fizioterapeutkinja.

Dok Flynn radi u uredu jer se oporavlja od ozljeda, Sharon i tim istražuju ubojstvo kradljivca dijamanata koji je bio u bijegu i čije je tijelo pronašao njegov uplatitelj jamčevine. Rusty se nađe u teškoj situaciji kad njegov odnos sa Sliderom (povremeni gostujući glumac GARRETT COFFEY) otkrije Marianin brat Gus (povremeni gostujući glumac RENE ROSADO).

Seriju 'Teški zločini' pratite subotom i nedjeljom navečer na Domi TV.Tagovi