Teški zločini, 22. - 25. listopada

Teški zločini 4. sezona epizode - 13
,
hr_HR

Serija 'Teški zločini' istražuje kako policija i tužitelji surađuju ne bi li izgradili čvrst slučaj koji će rezultirati priznanjem osumnjičenog, potpisivanjem nagodbe ili njegovim proglašavanjem krivim na sudu.

4. sez., 20. ep. - 22. listopada

Sharon i Teški zločini žure se kako bi kapitalizirali šokantno otkriće iz crkve. Stephina (povremena gostujuća glumica JULIE ANN EMERY - Fargo, U tuđoj koži, Hitch) i Sanchezova veza razvija se kako se zbližavaju zbog gubitka svojih voljenih. Rusty doznaje od Provenze da je bivši njegove biološke majke Gary u bijegu od pravde. A Taov stari partner previše ga forsira.

4. sez., 21. ep. - 23. listopada

Pronašavši još jednu žrtvu, Sharon ljutito skreće pozornost prema bivšem policijskom detektivu Marku Hickmanu (povremeni gostujući glumac JASON GEDRICK - Dexter, Bosch, Ljepotica i zvijer), s obzirom na njegovu naviku da se pojavljuje na krivome mjestu u krivo vrijeme, kao i tajnu koju čuva i koja bi mogla biti motiv za ubojstvo njemu ili njegovoj ženi. Mogući rat banda dodatno se zakuha nakon tri nova ubojstva. Fritz (povremeni gostujući glumac JON TENNEY) i njegov tim pomažu policiji da se pojavi u velikom broju na pogrebu, na kojem Tao dolazi do zanimljivog otkrića koje uključuje Petera Goldmana (povremeni gostujući glumac CURTIS ARMSTRONG – Završni udarac, Lovci na natprirodno), zloglasnoga odvjetnika koji je život posveti napadima na losanđelesku policiju.

4. sez., 22. ep. - 24. listopada

Kako pristižu nove informacije o žrtvama iz prošlosti i njihovoj povezanosti sa sadašnjim ubojstvima, poručnik Cooper (povremeni gostujući glumac MALCOM-JAMAL WARNER) i Amy Sykes nađu se uhvaćeni u neočekivanom vatrenom obračunu. Sharon napokon otkrije čime će pritisnuti velečasnog Pricea (povremeni gostujući glumac TARIK LOWE - Whiplash) te njegova odvjetnika i Marka Hickmana (povremeni gostujući glumac JASON GEDRICK), dok se probija naprijed prema istini.

4. sez., 23. ep. - 25. listopada

U napetoj završnici sezone, konci sedam ubojstava povežu se zajedno kad videobuba na velečasnom Priceu (povremeni gostujući glumac TARIK LOWE) izmami priznanje od njegova mlađega brata, što suzi broj sumnjivaca na troje. A Mark Hickman (povremeni gostujući glumac JASON GEDRICK) napokon se suoči s istinom o svojoj prošlosti kad Sharon Raydor dobro upotrijebi veoma nepouzdana svjedoka. U međuvremenu, Provenza i Patrice (povremena gostujuća glumica DAWNN LEWIS) riješe svoje probleme u vezi s vjenčanjem.

Seriju 'Teški zločini' pratite od ponedjeljka do petka navečer na Doma TV-u.Tagovi