Teški zločini, 14. - 15. rujna

teški zločini, 5. sezona
,
teški zločini, 5. sezona
hr_HR

Detektivska ekipa nastavlja se strastveno boriti za pravdu, a članovi su suočeni s osobnim i profesionalnim dvojbama dok rješavaju osjetljive zločine.

5. sezona, epizoda 9 - 10 - 14. rujna

 Kad trkač padne i ozlijedi se na stubama Grčkog teatra u L. A.-u, ekipa istražuje odvjetnika za rastave s mnogo ljutitih klijenata. Tao ide na tajni zadatak u svijet studentskih prostitutki, a Buzz saznaje za identitet jednog osumnjičenog.

Dok istražuju zločin koji Sanchez shvaća osobno, ekipa otkriva veću kriminalnu operaciju. Buzz se suočava s osobom koja je možda bila nazočna kod ubojstva njegova oca.

5. sezona, epizoda 11 - 12 - 15. rujna

 U pokušaju da zatvore istragu o bandi bijelih rasista detektivi prate suđenje serijskom ubojici Dwightu Darnellu i završe s najopasnijim slučajem koji su ikada imali.. Rustyjev psihijatar dr. Joe doživljava neobičan sukob zbog kojega mu je život u opasnosti.

Ekipa Teških zločina nastavlja istraživati urotu iza ubojstava Dwighta Darnella i njegovih veza s bratstvom Zyklon. Sharon Raydor, uznemirena vlastitom reakcijom na slučaj, traži oprost u ispovijedi.

 

Seriju 'Teški zločini' koja donosi nove misteriozne slučajeve pratite vikendom na Doma TV-u!Tagovi