Teški zločin, 18. - 22. studenog

teški zločini, 5. sezona - 9
,
teški zločini, 5. sezona - 9
hr_HR

U petoj sezoni, detektivska ekipa nastavlja se strastveno boriti za pravdu, a članovi su suočeni s osobnim i profesionalnim dvojbama dok rješavaju osjetljive zločine.

5. sezona, epizoda 12 - 18. studenog

Ekipa Teških zločina nastavlja istraživati urotu iza ubojstava Dwighta Darnella i njegovih veza s bratstvom Zyklon. Sharon Raydor, uznemirena vlastitom reakcijom na slučaj, traži oprost u ispovijedi.

5. sezona, epizoda 13 - 19. studenog

Ekipa i dalje istražuje tajanstveni genijalni um koji stoji iza ubojstava Dwighta Darnella dok istraga Buzza i Rustyja o ubojstvu Buzzova oca dolazi do iznenadnoga kraja.

5. sezona, epizoda 14 - 20. studenog

Istraga ubojstva mlade žene nađene u rijeci nailazi na neočekivane zapreke jer istragu ometa privatni detektiv koji svoju istragu vodi za jednog milijunaša, ali i Winnie Davies koja Sharon smatra izravnom konkurencijom za mjesto pomoćnice šefa policije Los Angelesa.

5. sezona, epizoda 15 - 21. studenog

Mladić je nađen u lokvi krvi prerezana vrata i ekipa u istrazi saznaje da je prije svoje smrti mladić ucjenjivao nekoliko ljudi, a potencijalni sumnjivac jest i njegov cimer. Uz tešku istragu nastavljaju se i političke igre za mjesto pomoćnika šefa policije.

5. sezona, epizoda 15 - 22. studenog

Istraga o ubojstvu za koje su smatrali da je riješeno nastavlja se nakon što braniteljica optuženog Linda Rothman uspije uništiti vjerodostojnost svjedočenja detektivke Amy Sykes tijekom suđenja. Rothmanici pomaže u istrazi i Amyn stari neprijatelj, istražitelj Mark Hickman.

Hvaljenu petu sezonu napete kriminalističke serije "Teški zločini" pratite od ponedjeljka do petka na Doma TV-u!Tagovi