Tenisice na tanjuru

Slika nije dostupna
,
Slika nije dostupna
hr_HR

PON - PET 10.05

(Des baskets dans l'assiette), 2008., Francuska, igrano-animirana serija
Produkcija: Vision Quest Media, Kayenta Production

Doma TV na male ekrane donosi igrano-animiranu seriju 'Tenisice na tanjuru'. Uživajte sa svojim mališanima dok im omiljeni likovi iz svijeta Looney Tunesa pomažu usvojiti korisne lekcije kroz spoj igrane serije i animacije!

 

O crtanoj seriji:

Poznati likovi iz šarenog svijeta Looney Tunesa zabavit će cijelu obitelj, a najmlađim će gledateljima na jedinstveni način približiti važne lekcije iz svakodnevnog života. Tako će im poznati animirani likovi pomoći da shvate važnost dobre organizacije u kuhinji, otkriti koje su to dobre strane fizičkih aktivnosti, pokazati zašto treba prvo skočiti, a onda reći hop te kako spakirati osnovne stvari prije odlazaka na izlete.

Veseli likovi iz Looney Tunesa pomoći će djeci odabrati zdrave obroke, pokazati način njihove pripreme i objasniti im brojne zabavne i poučne činjenice iz svakodnevnog života. Tasmanijska zvijer dočarat će im kako dnevne aktivnosti koje mogu biti dosadne pretvoriti u zabavno vježbanje, simpatični Zekoslav Mrkva pokazat će mališanima kako kuhanje može biti zabavno, a tu su još i Dodo, Sylvester, Tweety i mnogi drugi likovi uz koje su odrasle generacije gledatelja!

 

Uživajte uz svojeg mališana u poučnoj igrano-animiranoj seriji 'Tenisice na tanjuru' od ponedjeljka do petka na Doma TV-u!Tagovi