Sylvester i Tweety, 3. sezona

Sylvester i Tweety 3. sezona epizode - 5
,
Sylvester i Tweety 3. sezona epizode - 5
hr_HR

PON - PET 08.40

(The Sylvester & Tweety Mysteries), 1997., SAD, animirana serija
3. sezona, 13 epizoda
Izvršni producent: Jean MacCurdy

Doma TV donosi animiranu seriju o maloj obitelji crtanih detektiva kojI putuju svijetom i usput rješavaju misterije koji ih dočekaju na svakoj destinaciji. Sylvester, Tweety, Hector i Bakica svojim će darom za razotkrivanje mutnih tajni i neobičnih nestanaka oduševiti najmlađe gledatelje, a vječne potjere između Bakičinih ljubimaca zasigurno će ih nasmijati do suza!

'Sylvester i Tweety' animirana je serija o simpatičnim crtanim likovima koje svi poznajemo iz svijeta Looney Tunesa – Sylvester, Tweety, Hector i Bakica ovoga su puta odlučili postati detektivima! Kao mala obitelj, oni zajedno putuju u različite dijelove svijeta, a gdje god se pojave, naiđu na bizarne slučajeve i tajne koje samo čekaju da ih Baka i njezini duhoviti pomoćnici razotkriju! Osim što će se omiljeni likovi u svakoj epizodi baviti neobičnim slučajevima, urnebesne situacije proizlazit će i iz komičnog rivalstva između Sylvestera, Tweetyja i Hectora.

U ovoj sezoni, Bakica i društvo nastavljaju svoja uzbudljiva putovanja po svijetu, pa će tako posjetiti i Bombaj, gdje će među palačama i drevnim ruševinama tragati za slavnim glumcem, borit će se protiv strašnog smrada koji se širi Parizom, a tražit će i vanzemaljce u pustinji u Novome Meksiku! Osim toga, Bakica, Sylvester, Tweety i Hector posjetit će i Tokio, Novi Zeland, Švedsku, kao i mnoga druga zanimljiva mjesta, a što će sve ondje doživjeti, pogledajte na Doma TV-u!

Neka najmlađi gledatelji ne propuste zabavnu animiranu seriju 'Sylvester i Tweety' i pogledaju kakve će sve avanture doživjeti simpatični detektivi na Doma TV-u!Tagovi