S.W.A.T., 3. sezona

swat, 3. sezona
,
swat, 3. sezona Foto: PR
hr_HR

PON - PET 21.40

(S.W.A.T.), SAD, 2019., kriminalistička serija

Tvorac serije: Robert Hamner
Razvoj priče: Rick Husky

Glume:
Shemar Moore kao Daniel Hondo Harrelson
Kenny Johnson kao Dominique Luca
Stephanie Sigman kao Jessica Cortez
Peter Onorati kao Jeff Mumford
Alex Russell kao Jim Street
Jay Harrington kao David Deacon Kay
Lina Esco kao Christina Chris Alonso

Od srijede, 24. lipnja na ekrane Doma TV-a stiže treća sezona serije 'S.W.A.T.' s novim slučajevima vrhunski obučene jedinice koja predstavlja posljednju instancu u rješavanju zločina u Los Angelesu. Pod vodstvom požrtvovnog narednika, članovi ekipe riskiraju svoje živote kako bi zaštitili svoju zajednicu i njezine članove.

(Foto: PR)

O seriji: 

Serija 'S.W.A.T.' prati poručnika koji je rastrgan između odanosti prema ulici i dužnosti prema svojim kolegama kad dobije zadaću voditi izvrsno obučenu jedinicu koja je posljednja instanca u rješavanju zločina u Los Angelesu. U središtu radnje treće sezone serije 'S.W.A.T. ' nalazi se Shemar Moore koji utjelovljuje narednika rođenog u Los Angelesu koji dobiva zadatak voditi novu specijaliziranu taktičku jedinicu. Rođen i odrastao u Los Angelesu, bivši marinac Daniel „Hondo“ Harrelson rastrgan je između odanosti rodnome gradu i kolegama policajcima.

 

(Foto: PR)

Upravo zbog toga posebno je pogodan da vodi tim i služi kao poveznica između policije i mjesne zajednice. U Hondovoj su elitnoj jedinici još i David „Deacon“ Kay, iskusni specijalac kojemu je tim uvijek na prvome mjestu, iako se osjeća „preskočenim“ kad se određivao vođa tima; Christina „Chris“ Alonso, vješta policajka i trenerica pasa u timu; Dominique Luca, izvrstan vozač koji ih svojom vještinom često izvlači iz opasnih situacija; Victor Tan, koji je započeo u policijskoj jedinici u Hollywoodu, a pomoću povjerljivih doušnika pomaže timu; te Jim Street, drzak, ali i perspektivan novi član tima koji je dobio otkaz jer se zbog obiteljskih problema prisilno kompromitirao unutar jedinice. Odgovoran za sve specijalne jedinice u gradu je zapovjednik Robert Hicks, viši policijski dužnosnik iz Ureda za specijalne operacije. Hicksu je pak nadređena Jessica Cortez, ambiciozna kapetanica u gradskoj policiji Los Angelesa koja svoj posao cijeni više od svega, pa i neslužbene veze s Hondom. Hondova ekipa ima jake suparnike u mjesnoj jedinici koju vodi agresivni i samovoljni Jeff Mumford. Pod Hondovim vodstvom ovi posvećeni muškarci i žene hrabro riskiraju živote kako bi zaštitili svoju zajednicu i njezine članove.

 

(Foto: PR)

U trećoj sezoni Specijalci surađuju s poručnicom i detektivkom Piper Lynch u lovu na serijskog ubojicu koji koristi dronove kao detonatore. Hondov prvi dan kao Darrylova skrbnika komplicira se kad se neočekivano useli njegov otac. Gradonačelnik zamoli poručnicu Lynch da provede reviziju odjela dok hvataju vođu zloglasnog kulta sudnjeg dana. Luca zamoli članove tima da ulože u njegovu novu strast: kamion s gvatemalskom hranom.

Seriju 'S.W.A.T." pratite od 24. lipnja u večernjem terminu na Doma TV-u!
 Tagovi