Sve je zapisano u kostima!

kosti 4 - 4
,
hr_HR

Doma TV na male ekrane donosi četvrtu sezonu nagrađivane kriminalističke serije 'Kosti' o zločinima koje rješava zanimljiva ekipa iz Instituta Jeffersonian. Nakon šokantne završnice treće sezone u kojoj se otkrije da je Zac pomagač serijskog ubojice, u četvrtoj sezoni Brennan i Booth bavit će se promjenama među suradnicima i u vlastitoj vezi...

''Kosti' je kriminalistička serija o stručnosti, timskom radu, ali i o humoru ekipe iz Instituta Jeffersonian kojemu su najstrašniji i neobični zločini rutina s kojom se svaki dan suočavaju. Zadatak im je pronaći rješenja i odgovorne osobe za te zločine.

U Jeffersonianovu timu su forenzička antropologinja dr. Temperance Brennan (Emily Deschanel), specijalni agent FBI-a Seeley Booth (David Boreanaz), umjetnica specijalizirana za trodimenzionalne rekonstrukcije mjesta zločina i lica žrtava i Brennanina najbolja prijateljica Angela Montenegro (Michaela Conlin) te stručnjak za kukce, spore i minerale dr. Jack Hodgins (T. J. Thyne).

Svoju profesionalnu stručnost Brennan i Boothu ustupio je dr. Lance Sweets (John Francis Daley), genijalni mladi psiholog koji je jednako iskusan kako u profiliranju ubojica i ispitivanju osumnjičenih tako i u pružanju terapije za parove Boothu i Brennan te sipanju psiholoških savjeta iz rukava. 

Na kraju šokantnog završetka treće sezone u kojem se otkrilo da je Zack (Eric Millegan) pomagač serijskog ubojice Gormogona, dvosatna prva epizoda nove sezone zatječe Brennan i Bootha u Londonu gdje tamošnjim istražiteljima svojom stručnošću pomažu riješiti ubojstvo s naslovnica.

U nadolazećoj sezoni Brennan i Booth bavit će se promjenama među suradnicima i u vlastitoj vezi te skupinom studenata koji uskaču kako bi im pomogli riješiti ubojstva u nadi da će im ponuditi stalno mjesto u timu iz Instituta Jeffersonian. Dok Hodgins i Angela pokušavaju održati odnos nakon prekida, serijski ubojica Kopač Grobova se vraća i otima Bootha te kao otkupninu zahtijeva dokaze koji bi doveli do njegova uhićenja...

 

Četvrtu sezonu popularne kriminalističke serije 'Kosti' pratite od ponedjeljka do petka na Doma TV-u! Tagovi