Sudbina

Sudbina - 3
,
Sudbina - 3
hr_HR

PON - PET 04.10

(Kaderimin Yazildiği Gün), Turska, 2014., dramska serija
Producenti: Saner Ayar, Onur Güvenatam
Redatelj: Ferhan Akgün
 

Glume:
Özcan Deniz …… Kahraman Jorukhan
Hatice Şendil ….. Elif Dogan
Begüm Kütük ….. Defne Bašer Jorukhan
Serdar Özer ….. Maksut Karakojunlu
Metin Çekmez ….. Zija Jorukhan
Gül Onat ….. Kijmet Jorukhan
Hakan Meriçliler ….. Yakup Yörükhan
Goncagül Sunar ….. Šukran Jorukhan
 

Doma TV donosi tursku uspješnicu koja prati život Kahramana, sina ugledne obitelji iz Tasarusa, i Elif, priproste djevojke koja radi u polju. Njih dvoje pripadaju posve različitim svjetovima i zato se na prvi pogled čini kao da nikad ne bi trebali biti zajedno, ali u priču se uplela sudbina. Radnja serije prati ljubavnu priču, ali bavi se i temama kao što su majčinstvo, obitelj i djetinjstvo.
 

O likovima:

KAHRAMAN JORUKHAN (ÖZCAN DENİZ)
Kahraman je najvažniji član obitelji Jorukhan. Njegov otac je ostario pa ga je Kahraman zamijenio na čelu obitelji. Oženjen je s Defne, ali njegovo tijelo, srce i duša pripadaju Elif. Kahraman se ponovno oženio s Defne, kako ona ne bi bila samohrana majka. Kahraman voli Elif više od svega, ali život je bio tako surov da im nije ni dao priliku živjeti zajedno. Iako je svih ovih godina vjerovao da je Elif mrtva, ona se sada suočava s njime kao supruga njegova zakletog neprijatelja. Elif za to krivi Kahramana.

ELIF DOGAN (HATİCE ŞENDİL)
Elif je požrtvovna baš kao i njezina majka. Zato je i pristala biti surogat majka. Međutim ta će odluka posve poremetiti njezin život. Kada pronađe Kahramana i svog sina nakon svih muka koje je prošla, Elif se osjeća poraženo. Kahraman je sada u braku sa svojom bivšom suprugom, Defne. A njezin sin, Toprak, zove neku drugu majkom.

DEFNE BAŠER JORUKHAN (BEGÜM KÜTÜK)
Defne je lijepa žena koja ima puno stila. Više od svega želi imati dijete, a svaki korak koji napravi u tome smjeru samo joj napravi veće problem. Jednog dana Kahraman ju je prestao voljeti. Nakon svih spletki prihvaća se brinuti za svoje i Elifino dijete. I baš kad se činilo da će sve biti kako treba, u njihove živote vratila se Elif za koju su godinama mislili da je mrtva. Hoće li Defne odustati od borbe?

 

Tursku seriju 'Sudbina' pratite od ponedjeljka do petka u jutarnjem terminu na Doma TV-u!

 Tagovi