Štrumpfovi, 1. - 6. siječnja

Štrumpfovi epizode - 19
,
Štrumpfovi epizode - 19
hr_HR

Doma TV na male ekrane vraća kultnu crtanu seriju 'Štrumpfove'!

60. ep. - 1. siječnja 

U drevnoj Indiji beskrupulozni fakir Gargapuri proda Štrumpfove Rahaju za njegov privatni zoološki vrt. Samo su Papa Štrumpf, Divlji i Vicko slobodni tako da se moraju ušuljati u palaču i spasiti svoje prijatelje. Usput oslobode sve životinje iz kaveza u zoološkom vrtu.

1. ep. - 2. siječnja

Čarobnjak Gargamel stvori zavodljivu Štrumpfetu da namami Štrumpfove u svoj dvorac. No Štrumpfeta, potpuno očarana malim Štrumpfovima, postane jedna od njih te oni zajedno osujete Gargamelov zao plan. Uz pomoć čarolije, Papa Štrumpfu napokon polazi za rukom da Štrumpfetu učini što sličnijom Štrumpfovima. Gargamel joj više ne može davati zle naredbe kroz zrcalo u njezinoj kutijici s puderom.

2. ep. - 3. siječnja

Naredivši Štrumpfovima da završe popravak brane, Papa Štrumpf odlazi u lov na biljku. U njegovoj odsutnosti Lumen izazove katastrofu proglasivši se kraljem, a Papa Štrumpf vrati se na vrijeme da spriječi popuštanje brane. Zbog Vickovih psina nitko mu od Štrumpfova ne vjeruje kada im kaže da je mačak Azriel spreman zaskočiti ih. Osjećajući se krivim i odgovornim, požuri se u Gargamelov dvorac te čarobnjaku i njegovoj mački podvali nekoliko eksplozija iznenađenja da može osloboditi svoje prijatelje.

3. ep. - 4. siječnja

Štrumpfovi pronađu bebu zmaja koja se izgubila u šumi. Odvedu zmaja u selo i brinu se za njega. No zločesti Gargamel uspijeva zatočiti jadno stvorenje i planira ga upotrijebiti kako bi uništio selo Štrumpfova. Srećom, Papa Štrumpf ima više od jednog asa u rukavu.

4. ep. - 5. siječnja

Trapavi u selo Štrumpfova vraća sićušno i ljupko stvorenje po imenu Fuzzle koje se naglo množi i prijeti da će pojesti novu branu. Harma svira svoju glazbu i oduševljeni Fuzzli odlaze u šumu, gdje se uhvate za Gargamela koji ništa ne sumnja.
Gargamel uhvati deset Štrumpfova za svoj zlatni napitak, a Papa Štrumpf planira njihov bijeg. On dovabi zločestog čarobnjaka u šumu hrpom lažnog zlata te iskoristi nesvjesnog Azriela da mu pomogne osloboditi Štrumpfove.

4. ep. - 6. siječnja

U proljeće svi se Štrumpfovi natječu za Štrumpfetu, a Gargamel je odlučuje začarati kako bi mu pomogla uhvatiti Štrumpfove. Papa Štrumpf intervenira te uz pomoć Azriela pomrsi Gargamelove planove.

Crtanu seriju 'Štrumpfovi' ne propustite gledati od utorka do nedjelje u jutarnjem terminu na Doma TV-u!Tagovi